Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Szerk: Tárgytalan. Megoldottam. Bocsesz.
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz tordaitibi #90532 üzenetére
Köszi!
Egyelőre úgy tűnik megoldotta a problémát. -
Helsing
aktív tag
Még mindig fennál a problémám. Bekapcsolom a gépet. Utána az avik 10 sec fagyás után indulnak el. A többi formátum el sem indul. Újraindítom a gépet akkor megjavul.
Kikapcs-bekapcs, megint szar. Újraindítom és megjavul.Ez mi a fene lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
válasz Döglött Róka #90450 üzenetére
Kipróbáltam még pár lejátszót és mindel volt valami gond.
De meglett a hiba oka. Benne maradt a winben az előző videokártya drivere. Hiába szedtem le. Most letöröltem egy külön driver eltávolító appal és újraindítás után már működik rendesen a lejátszás.
A fekete villódzásról még nem tudok nyilatkozni, hogy megszűnt e, de eddig még nem jelentkezett egyelőre. -
Helsing
aktív tag
Ja, tényleg.
Kár volt belenéznem. Tele van hibaüzenetekkel és sokkal okosabb nem lettem tőlük.
Most nézegettem, hogy mi kerül a naplóba ha produkálom az egyik bosszantó hibát amit nemrég fedeztem fel. Ha elindítok egy kisméretű videofájlt KM Playerral akkor kb 10 másodpercre lefagy az egész gép. Utána elindul a videó és minden oké. A nagyobb fájlokat el sem indítja a fagyás után. Kipróbáltam a VLC playert is. Az nem fagyaszt, de nem mindennek van képe csak hangja. Az eseménynaplóba nem kerül be ezekről semmi.
Valami codec probléma lenne? -
Helsing
aktív tag
válasz MasterMark #90419 üzenetére
Monitor tuti jó. Kábel és a VGA is.
Ami változott az a Windows és a driver.Bár mondjuk bedöglött a táp ventije és kicseréltem. Közben megmozgattam a gépet.
Látványosan akkor történik az elsötétülés mikor szoftverben csinálok valamit. Pl oldalt váltok. Lapot frissítek, stb. Nem mozgatásra, rezgésre, stb. Tehát nem kontakt hiba.A windows 10-ben gondolom meg lehet nézni valahol az error logot (vagy hogy is hívják). Talán ott leírja a rendszer hogy milyen probléma áll fenn. Akár az is lehet hogy az opera produkálja a tüneteket.
-
Helsing
aktív tag
Felraktam a Win 10-et és néha produkál olyat, hogy rendszertelen időközönként 1-2 másodpercre elsötétül a képernyő netezés közben. Van hogy egy órán át semmi, van hogy 5 percen belül kétszer.
Hogy lehetne kideríteni, hogy mi okozza?Ui: Nem biztos, hogy a netezésnek köze van hozzá, csak most épp azt csinálom.
-
Helsing
aktív tag
Sziasztok!
Van egy GA-MA78G-DS3H (rev. 1.0) alaplapom.
Amiben van egy integrált Realtek ALC889A hangkari.
Amim viszont nincs az a hang. A Win 10 szerint minden oké, de a hangkari kb összes kimenetébe bedugtam valamit de semmin nem jön ki semmi. Természetesen a gép nincs lenémítva.
Kipróbáltam már vagy 5 drivert de egyik sem hozott javulást.Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest