- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Ra's al Ghul #83660 üzenetére
Én ezekhez fel szoktam tenni:
MEI, NVMe, AHCI, GPU + monitor profil miatt, bill + egér (makrók miatt), xbox controller, hang, LAN, tuner.
Amíg jöttek az SSD-hez firmware updatek, addig annak is fent volt a progija, bár az nem driver.
Van, ami a drivere nélkül meg se mozdul (nincs hozzá MS-nél semmi), de főleg a plusz feature-k miatt.Alaplap oldalát nem nézem, mióta nem jön már ki új EFI verzió, microcode update-t és az NVMe-t is már nekem kellett belehekkölni. Az ott lévő verziók több évesek már, általában az alaplap kiadása után ideig-óráig frissítgetik, aztán hagyják a csába...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Dell Latitude 5414 Rugged - i5-6G I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest