Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz savior #82386 üzenetére

    Elég ha figyelsz arra, ha pl. a HDD-t adattárolásra használod és nem akarod formázni vagy rá telepíteni a windows-t hanem az SSD-re akarod hogy csak az SSD-t formázd. Ha Van egy SSD és egy HDD a gépedben akkor az SSD mondjuk "0"-as lemezként lesz feltüntetve a HDD "1"-es lemezként. Ha az SSD vagy a HDD több particióra van felosztva akkor azt úgy jelöli hogy pl. a HDD-nél "1"-es lemez 1-es 2-es stb. meghajtó. de a legfontosabb az első szám.

    Ebben a hozzászólásban látható az alsó képen [link]

    Ahogy nézem gondolom itt a "0"- nullás a HDD ami 3 particióra van bontva és 1TB-os a másik az "1"-es lemez egy SSD lehet 120GB-os 2 pariticóval.

    Ha a 120 GB-os SSD-re akarnád telepíteni akkor mindkét particióját töröld és simán kattints a továbbra és a windows telepítő majd újraparticionálja és telepíti rá a windowst. A lényeg hogy a továbbra kattintásnál az SSD legyen kijelölve azon legyen a kurzor.

    +1 Doky586 de én még nem rontottam el sőt olyasmibe sem futottam bele. Aki komolyan gondolja az adatainak a védelmét az amúgy sem csak egy lemezen tartja azokat. Ez nem mentegetőzés de tény, hogy nem csak egy telepítésnél baxhatod el az adataidat hanem még számos eset is van tőled függetlenek is még felsorolni is nehéz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák