Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt1225

    aktív tag

    Megpróbálom itt is mégegyszer off-ba hátha van olyan szaki aki tud segíteni, mert úgy látom pörög a topik.

    Van egy olyan problémám, hogy Win 8.1 helyett feltelepítettem egy 10-et. Utána azt vettem észre, hogy szinte mindig maxon ment a CPU venti még akkor is ha nem volt terhelve. Most viszont az a baj, hogy megfordult. Mindig 600-on pörög akármi van, így melegszik a proci játék közben. Csináltam BIOS resetet, új Win-t telepítettem, de semmi. Hátul van tekerős szabályzóm, de arra sem reagál. ASRock 970 extreme 3, Scythe Ninja 3 cooler.
    Asrock Extreme Tuner fent van, nem reagál rá. Biosban próbáltam állítani FULL ON-on van, nem pörög, átrakom automatára maxon menjen ha 50 fokot eléri, nem pörög
    Már nem tudom mi tévő legyek. Tegnap visszaraktam a 8.1-et hátha, de nem. Aztán 2x is telepítettem 10-et, de most már ott tartok, hogy nem jó a venti, de a proci órajelét sem tudom szabályozni win-be, mert amint rányomok az OK-ra AMD overdrive-ba elkezd villogni a kijelző és resetelni kell a gépet. Már a t*köm kivan most a géppel. A venti elromolhat úgy, hogy ne menjen max fordulaton? Érdemes lehet kicserélni? Vagy mi lehet még a ludas a történetben?

Új hozzászólás Aktív témák