-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, te sosem kattintottál még félre
Nincs neked ilyen generátorra szükséged, én csak leírtam, hogy miért létezik, mert a Marson talán nem értik
Nem kell kétes programnak lennie, elég, ha egy driver telepít valamit, amire nem lenne amúgy szükség (és telepítéskor nem lehet eltüntetni). Meg az olyan jó dolog, hogy nem tud akármi a rendszer dolgaiba belenyúlni, még programhiba esetén sem.
Amúgy nálam nem generátorként működik, csak telepítéskor (a rendszer módosításakor) dobja fel, azt pedig nem csinálom napi ötször, nem megterhelő egyet kattintani.Amúgy nem reagáltam volna, ha nem szakérted meg, hogy a nyomi usereknek kell csak. Ha nem kell neked, akkor nem használod, az engem nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest