-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Nálam mindig visszakapcsolja az update-et, ezért ezt próbáltam ki:
Első lépésként elő kell hozni a futtatás ablakot. Ezt a Windows+R gombok egyidejű lenyomásával tudjuk megtenni. A felugró ablakba a gpedit.msc fájl nevet kell beírni, majd az OK gombra kattintunk.
Ennek hatására megnyílik a Helyicsoportházirend-szerkesztő. Itt a Számítógép konfigurációja / Felügyeleti sablonok / Windows összetevők / Windows Update menübe kell elnavigálnunk. Itt számos beállítás található, de amit mi keresünk az “Az Automatikus frissítések konfigurálása” nevet viseli.
Dupla kattintunk a bejegyzésen, aztán a megnyíló ablakban az “Automatikus frissítés konfigurálása” menüt tegyük át a következő opcióra: “2 – Értesítés letöltés és telepítés előtt egyaránt” beállításra. Így automatikusan nem fog semmi települni a háttérben, csak a mi beleegyezésünkkel.Én itt a letiltást állítottam be.
Ezt is megcsináltam:
Megtaláltam az AUOptions-t.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsUpdate\Auto Update]
Itt:
“AUOptions”=dword:00000002, tehát a 4-es értéket 2-re kell átírni.
Nem tudom pontosan mit csinál, de nekem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest