Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz mckay #67818 üzenetére

    Itt írta valaki a megoldást.
    Vegyél elő egy üres vinyót, tedd fel rá a hetest, frissítsd le W10-re, és vár meg, míg aktiválódik. Ezzel a mozdulattal, azon a gépen már jogosult vagy a W10 használatára, akár szükséged van rá, akár nem.
    Ezután tedd vissza a gépbe a "rendes" vinyódat, és használd tovább a 7-est.
    Ha majd erőt érzel magadra, 1-2 év múlva, hogy áttérj 10-re, akkor majd elindíthatod a frissítést újra, mert akkor már be lesz aktiválva a géped 10-esre. Persze ez csak akkor igaz, ha ez idő alatt nem cseréled le a gépedben az alaplappot.

    Azt már csak lábjegyzetben teszem hozzá, hogy jó ideje nem lehet már hetesről 10-re frissíteni, csak azoknak akik kisegítő lehetőségekkel használják a windowst. De mivel ezt a Microsoft sosem ellenőrizte, ezért gyakorlatilag igen, lehetett frissíteni 7, 8-ról 10-re.
    De tényleg nem értem, hogy, ha a frissítés ingyenes, akkor egy átlagos felhasználót mi visz rá arra, hogy csak kerülgesse, mint macska a forró kását, és ne váltson? Mert azt megértem, hogy valaki megpróbálta, nem jött be neki, vagy a gépe nem bírta, és visszaállt. De az, hogy lassan 3. éve megy ez, hogy jajj, nem lehet majd frissíteni, mi lesz itt, ez már kicsit sok :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák