Új hozzászólás Aktív témák

  • #82146048

    törölt tag

    válasz Syl #64942 üzenetére

    A mindig frissen tartott Office 2016-tal nincs ilyen gond, ott csak a helyesírás-ellenőrző szokott nyelvújítót játszani időnként. Mondjuk az utóbbi időben nem sok "Windows-bán" javaslata volt, szóval javul :)

    Nemrég indításkor a bejelentkező-képernyő helyett azt írta, hogy a lomtárban hiba van, és muszáj üríteni. Az ablak inaktív volt, a lomtár amúgy mindig üres, szóval furcsa helyzet volt. Nem reagált semmire, entert nyomva meg eltűnt és beadta az asztalt. Azóta jó. Oké :D

    A fordítási hibák egy része meg szerintem csak bug. Mikor variáltam a nyelvek között, akkor előfordult, hogy a gépházban rossz helyre kerültek a gombok, és a start menü beállításainak az volt a neve, hogy nincs aktiválva a Windows :D (legalábbis úgy emlékszem, hogy azt cserélte le). Egy kijelentkezés után megjavult.
    A közösségi fordítás lehet jó dolog, de remélem, hogy nem lesznek olyanok, mint "a videó le töltése" és társai, amiket kifejezetten sokan tartanának helyesnek. (Láttam már érdekes szavakat olyan programokban, amiket a közösség fordított, jobb az angol)

Új hozzászólás Aktív témák