-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Milestone2 #6227 üzenetére
Nem, pont az ellenkezőjét szerettem volna írni, csak a lényeg kimaradt, mert mobilról toltam sebtében, és android kissé összekuszálta a tegnapi kommentem
A lényeg, hogy két külön dolog a technikai megoldhatóság és a jogtisztaság. Külön úton járnak, de függetlenül attól, hogy hogyan kivitelezed a telepítést, jogtiszta lesz a végeredmény akkor is, ha nem a hivatalosan támogatott úton oldod meg, de amúgy az EULA értelmében jogosult vagy a licenszre .Magyarul: nem kell szerintem majd visszaraknod. Elég, hogy van egy regisztrált Win8-as OEM kulcsod, utána már a Windows10-et fogod tudni aktiválni ugyanarra a vasra (ha nem automatikus workaround-dal, akkor telefonosan), függetlenül attól, hogy technikailag hogyan telepítetted. De nem akarok találgatni, várjuk a hivatalos blogpostot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest