Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz tomboy0013 #7499 üzenetére
Köszi!
Így már (nekem) tölti is le!
NEM kell ott hagyni, hanem azonnal vissza kell lépni!
Neked is sikerülni fog így!
Persze slowba ragad ezek után is...
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
tomboy0013
veterán
válasz moonguru #7491 üzenetére
Én múltkor egy olyat találtam, hogy elindítod az update keresést aztán belépsz az advanced-be és átteesszed Slow-ról Fast-re de nem lépsz vissza hanem hagyod ott egy pár percig. Aztán ha visszalépsz már elvileg tölti az új build-et lefelé. Ez nekem múltkor bejött de most nem igazán akar sikerülni.
Nincs egy értelmes megoldás ami ezt orvosolná. Nem hiszem el, hogy MS-ék erről a hibáról nem tudnak....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na az új buildben ha az asztali Defenderben rákattintok a "Settings"-re szépen lefagyasztja a gépet, csak reset működik...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
az van az osszefoglaloban, hogy "Minden Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 tulajdonos ingyenesen frissíthet Windows 10-re."
na ez igy nem igaz. windows 7 sp1-rol es windows 8.1 update-rol lehet ingyen frissiteni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
moonguru
őstag
Sziasztok!
Ez a fast ring, slow ring váltás nálam is problémás, múltkor is a 10 kísérletre sikerült felraknom a 10030-at!
Akkor még fastban volt az is!
Az interneten (valahol) találtam meg végre a megoldást de azóta elfelejtettem!
Egyre szenilisebb vagyok a Cavintonom meg elfogyott!
Valaki segítene?
Monitor Guru!
-
azopi74
addikt
válasz Milestone2 #7485 üzenetére
Ja, az ISO nem hivatalos. A build a hivatalos.
Fast ringben van, egyelőre nincs hivatalos ISO. -
El Gringo
senior tag
mindig le kell majd tölteni az egész 4gigát?
+
[temporary] fájlt valaki tudja hogyan lehet törölni? Ha rányomok, majd kérem, hogy törölje, cseszik törölnił----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
premete
veterán
válasz Milestone2 #7485 üzenetére
Akkor ne frissítsd.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tomboy0013
veterán
válasz #73029888 #7476 üzenetére
Nálam már vagy 4 hónapja ez van, nem lehet Slow-ról átállítani, de ettől függetlenül megtalálja az új build-eket ha átrakom Fast-ra és nem lépek vissza a menüben hanem várok. Kivétel most. Most nem talál frissítést Mondjuk kismillió embernél van ez ahogy utána olvastam neten, de a MS tojik rá, semmi javítás nem jön erre....
-
azopi74
addikt
válasz Milestone2 #7479 üzenetére
Ez nem leak. Teljesen hivatalos
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!Fast rinben vagyok de nem frissít 10130-ról. Van valami trükk?Tárgytalan, hirtelen elkezdte letölteni...
[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
iso: [link]
-
azopi74
addikt
válasz #85552128 #7473 üzenetére
új feature-öket ne nagyon vár RTM-ig, már RTM escrow-ban vagyunk egy ideje.
Viszont, ha lehet, még fürgébb lett (bár nekem a 10130 és a 10147 is elég pörgős volt) és stabilabb, néhány bosszantó, sok build óta jelen lévő kis bugot kijavítottak végre. Ezt már igen bátran merem ajánlani éles használatra, sokkal nem lehet jobb az GA build sem...
-
törölt tag
válasz tatararpad #7475 üzenetére
Regisztráltam MS fiókot és beléptem az IP programba.de a vezérlőpultban nem tudom áttenni SLOW-ról Fastra mert kilépés után visszadobja SLOW-ra. Erre valami megoldás nincs?
-
félisten
válasz King Unique #7471 üzenetére
Mert a natív megáll az Intel USB-nél, a többi külsős gyártót vagy ismeri vagy nem..
-
cattus
addikt
Do the thing!
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #7470 üzenetére
Írta, hogy internal ODD, tehát nem USB és vsz a lemez lesz a sz@r.
Amúgy mért ne ismerné, 8.x óta natív USB 3.0 támogatás van a Windowsban, illetve a végleges Windows 10-ben vsz natív USB 3.1 is benne lesz?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Johnny0004 #7461 üzenetére
Mire akarod felrakni? USB3-ról rakod? USB3-ak nagy részét a WIn10 sem ismeri, főleg ha valami noname van a lapon.
-
King Unique
titán
válasz Johnny0004 #7468 üzenetére
Másra nem tudom hirtelen fogni, szerintem az lesz a hiba oka....próbáld meg egy 1x írhatóra.
Na meg, az megint más téma, hogy milyen DVD íróval lett írva, hányszoros sebességen, maga a nyersanyag (DVD) miféle, mi a médiakódja, mert ez mind-mind befolyásolja a minőséget?? Akár olyan mértékben is, hogy utána olvasási hibákat produkál a lemez. Illetve sok esetben a notis ODD-k elég silány írásminőséget produkálnak és olvasásban is gyengébbek, mint az asztali társaik....ezért van nekem is egy külső 5,25" USB-s az asztalon bekészítve, mert a notebook meghajtója sokszor még a jól megírt, minőségi lemezeket is akadozva olvassa, ami egy telepítésnél egész kellemes lehet...
-
Johnny0004
tag
válasz King Unique #7467 üzenetére
Oké megpróbálom, köszönöm, igen ez újrairható lemez.
-
King Unique
titán
válasz Johnny0004 #7466 üzenetére
Korábbi buildokat én is notebookban lévő ODD-ről, DVD-re kiírva raktam fel, de a BIOS/ UEFI boot sorrend beállításán kívül, mással nem kellett bajlódni. Ilyet hibát annak elvileg nem szabadna dobnia.
Még azt tudom elképzelni, hogy maga a DVD lemez hibás, ami a mai silány minőségek, vagy újraírhatóknál, a sokszori újraírás miatt könnyen elképzelhető... nálam is egy Verbatim +RW lemeznél (pedig az az egyik legjobb), leakadt x százalékon a telepítés, majd egy normál -R/ +R lemezre kiírva már ok volt.
Próbáld meg egy másikra is kiírni és arról indítsd a telepítést! -
Johnny0004
tag
válasz King Unique #7465 üzenetére
Belső DVD, a Win10 pro 10130 64bit, pendrive-om nincs most sajnos. Melyiket töltsem le ami nálatok megy?
-
King Unique
titán
válasz Johnny0004 #7464 üzenetére
Pontosabb infó, belső / külső ODD, másik USB-portban próba, melyik W10 ISO (hivatalos, vagy máshonnan letöltött)???
Ha az ISO ok és belső/ külső meghajtóról se megy, esetleg pendrive-ról telepítést is meg kéne próbálni. Egy Rufus ki tudja írni rá megfelelően. Feltéve, ha tud a gép USB-ről bootolni és van egy 8+ GB pendrive, mert a 4 GB-os nem feltétlen elég hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Johnny0004
tag
válasz King Unique #7462 üzenetére
DVD-ről próbálkoztam többször is.
-
premete
veterán
Írt már nekem is ilyent, másodszorra pedig vitte, mint foki a lábtörlőt.
Lehet, másik usb-be dugtam mondjuk.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
King Unique
titán
Miről telepíted, vmi külső USB-s ODD, vagy hogyan pontosan???
Nekem régebben W7-nél egy slim külső DVD írónál írt ki hasonlót, de nem az, hanem a Windows telepítő volt a szar. -
Johnny0004
tag
Ehhez senki nem ért? [link]
-
King Unique
titán
válasz #85552128 #7459 üzenetére
Lehet majd kipróbálom egyszer, kösz az ötletet!.
Aha, az nem rossz és most már hivatalosan is támogatja a Win10-et.
Azért siralmas, hogy ilyenekkel kell trükközni 2015-ben is, mert nincs egy normális, rendesen működő natív megoldás erre a rendszerben, míg a másik 2 platformon igen, egyszerre több is...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #7458 üzenetére
Ugyanúgy működik tovább, ott marad az eszközkelőben is és utána kilehet adni.
Annyit csinál, hogy eltűnik az intézőből és gondolom így nem is tudja lefoglalni az sem ami megakadályozza az eltávolítást.
Következő alkalommal pedig átváltom "online"-ra és megjelenik az intézőben, de nem ír semmit, hogy ellenőrizni kéne mert rosszul volt eltávolítva vagy ilyesmi.Szerk.: Gadgetből most nézem, hogy nem lesz jó mert az is Explorerből nézi úgyhogy marad a tálcás megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #85552128 #7457 üzenetére
Ezt az offline-ba rakás módszerét nem ismertem eddig, de elsőre talán kicsit túlzásnak tűnik, max tényleg végszükség esetén érdemes alkalmazni.
Ilyenkor újbóli rácsatlakoztatás után nem szokott lenni semmi gikszer?
Gadgetből mit használsz, mert a 8Gadgetpack esetében is láttam hasonlót?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #7456 üzenetére
Gyári, illetve van egy 2.5-s Toshiba is rackben, utóbbit a tálcáról (vagy gadgetről) szoktam eltávolítani hasonlóan előtte offline-ba rakva.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz DeathAdder #7454 üzenetére
Igen, akkor csak működik, ha "ráparancsolsz".
Bár, megjegyzem nálam, még ezek után sem tudta leválasztani, mert az USR hibaüzenetet dobott ki...Nagyon kényelmes a billentyűkombináció, ezekkel a programokkal lehet Windows alatt, de Linux alatt megoldható natívan is.
Amúgy van még egy, de már ingyenes alternatíva Windowsra, ami szintén tud billentyűkombinációval leválasztani és jobb, mint a beépített: USB Disc Ejector.Hiába írtuk be, vagy más, ha eddig nem léptek, vsz azután se fognak...direkt meghagyják a basic szintű cuccokat, hogy a külső fejlesztők kenyerét se vegyék el. A Crystal Rich ezután is hálás lesz az MS-nek.
Ráadásul még az is kényelmetlen, hogy pl. modern felületen erre abszolút nincs semmilyen opció...Win8.1-ben max a gépház eszközök menüben lehet valamit csinálni, de az nem szimplán leválasztja, hanem teljesen, illesztőprogrammal együtt kukázza a rendszerből az eszközt, ami így nem az igazi. W10-nél is max ez van, de normális lehetőség nincs, illetve a Sore-ban egy nyomorult alkalmazást se találni ilyenre.(#7455) Szaby59: pontosan nem derült ki, hogy milyen WD külső meghajtóhoz használod (gyári / rackben?), illetve ő sem írta, hogy neki olyan volna. Utóbbi esetben, meg a hajára kenheti, ha az övével nem működik.
Persze, hogy csinálja többi Windows alatt is, ez már évek óta alap... Sőt azt vettem észre, hogy az Unlocker is pl. Win7 alatt működik csak normálisan, 8.x-től fölfelé már nem mindig jeleníti meg a zároló folyamatokat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #7453 üzenetére
Nekem WD van, azért mondtam, hogy azzal állítom le. Ha nincs az övéhez ilyen gyártói program akkor ugyanúgy használhatja a Windows-os eltávolítást a tálcánál, a lényeg, hogy előtte offline-ba legyen rakva a Lemezkezelőből.
Egyébként nálam Win 8.1-is csinálta.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz moonguru #7452 üzenetére
+King Unique
Ha rábökök az erőltetett leállításra akkor csak dob egy
fenyegetőfigyelmeztető üzenetet amit ha leokézok akkor leválasztja, tehát végül is le lehet választani ígyA billentyűkombinációs megoldás is tetszik. Egyre több dologhoz használok már 3rd partyt, amikre régen gondolni sem gondoltam annyira magától értődő volt. Utóbbi mondjuk ez, és másolásra a teracopy
Azért kíváncsi vagyok RTM után ez változik-e, mert gondolom nem csak Te és a haverjaid írták be a feedbackek közé.Igen szerintem jól tudod, mert a WD Drive Utillities nem látja a külső rackbe helyezett k5100 vinyómat
-
King Unique
titán
válasz DeathAdder #7451 üzenetére
Ez egyszerűen egy Win10 bug... már a korábbi buildokban én is belefutottam, hiába próbáltam Unlocker segítségével kilistázni és bezárni a meghajtót zárló folyamatot, nem sikerült. De USR és Zentimo segítségével sem, igaz azok legalább rendesen megjelenítették mi zárolja... De úgy látszik még most sem javították.
Amúgy, ha ráböksz, a két leállítási opcióra, akkor se? Nálam még akkor se engedte...Ilyen előfordulhat 7/ 8.1 alatt is, de a nevezett 3 program ott mindig eredménnyel jár, főleg az utolsó kettő.
Azok amúgy nagyon jók, tudnak billentyűkombinációval és parancssorból is leválasztani, csak sajnos fizetősek és nem is annyira olcsóak, bár érdemes néha benézni a Program promó topikba, szokott lenni akciójuk.
Szal szerintem ne foglalkozz vele, majd, ha RTM után is csinálja, akkor érdemes firtatni jobban. Addig meg marad a szokásos x perc várakozás, vagy újraindítás / leállítás.
Akár ki is lehetne húzni, ha épp nincs semmi megnyitva róla, de azzal is vigyázni kell, mert a fájlrendszer ilyen esetben sérülhet és utána meg dobálja fel a javítás / formázás ablakot, vagy kapásból RAW-ba vágja az egészet.Amúgy a Windows ezen megoldása már évek óta elég kényelmetlen és gagyi, XP-ben is csak ilyen volt... értem én, hogy bizonyos rendszerösszetevőket direkt hagynak ilyen basic szinten, hogy a külső szoftvercégek is nyomulhassanak a saját, jobb megoldásaikkal és ezáltal fejlesszenek a platformra. De egy Win10, ami több téren is kap ráncfelvarrást, hatalmas változások stb., meghagyni ugyanilyen formában, az azért kicsit gáz... én már legelső buildok kapcsán beírtam a feedbackek közé, sőt még haveroknak is szóltam, hogy írjanak hasonlót, de MS-nél csesztek rá reagálni. Ha eddig nem léptek, vsz a véglegesben is megmarad ez a gányolás...
(#7449) Szaby59: WD Drive Utillities?? Tudtommal hivatalosan az csak WD külső vinyókhoz, My Passport / My Book sorozathoz használható, ahogy a tálcán lévő WD Quick View leválasztó is.
[ Szerkesztve ]
-
moonguru
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz moonguru #7450 üzenetére
"Használatban volt az eszköz és úgy választottad le, ezért nem lehetett utána rendesen használni!
Mikor visszacsatlakoztattad szerencsére betudta fejezni a folyamatban levő műveletet ezért tudtad utána használni!"Hát sajnos nem tudtam mit csinálni, mert nem engedte lecsatlakozni.
Egy filmet másoltam rá egyébként és egy fél óra után amikor gondolom már semmilyen műveletet nem csinált, de még a mappa sem volt nyitva, akkor sem engedte hogy lecsatlakoztassam ezért fogtam és lehúztam, bár nem szokásom, de felhúzott egy kicsitSzóval most megpróbáltam az általad említett programmal is, és azzal is hibába ütközik:
Ha így sem megy akkor megpróbálom Szaby59 fórumtárs tanácsát is, csak az egy fokkal bonyolultabb lenne a napi használatok során.
Köszi egyébként
-
moonguru
őstag
válasz DeathAdder #7448 üzenetére
Szia!
Ez sajnos minden verziónál előfordul(hat), ezért érdemes külső programot telepíteni ami mindig letudja választani az eszközt! (biztonságosan)
Meg is van:
Ui:
Használatban volt az eszköz és úgy választottad le, ezért nem lehetett utána rendesen használni!
Mikor visszacsatlakoztattad szerencsére betudta fejezni a folyamatban levő műveletet ezért tudtad utána használni!
Előttem már leírták hogy a Windowsban külső cégek butított alkalmazásai is be vannak építve.
Ilyesmi lehet az a 3 rd. program is ami fizetős, nem butított verzió! (volt akcióban is)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
törölt tag
válasz DeathAdder #7448 üzenetére
Nálam az összesben volt, néha még 8 alatt is...
Lemezkezelővel szoktam "offline"-ba rakni és utána Eject a WD Drive Utillities-szel, majd legközelebb mikor csatlakoztatom ugyanitt "online" módra kell menni, hogy megjelenjen explorerben.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
101030 -ban másnál is van a jelenség, hogy a csatlakoztatott eszközöket nem lehet biztonságosan leválasztani, mert azt írja ki hogy használatban van?
Múlt hét folyamán és tegnap már majdnem kivágtam a média lejátszót, és a külső vinyót, mert sehogyan sem akarta felismerni. Végül mint kiderült az ok az volt, hogy nem csatlakoztattam le biztonságosan a PC-ről. Ezt úgy oldottam meg, hogy ismét csatlakoztattam a géphez a vinyót és teljesen leállítottam a gépet, így már tudtam használni a média lejátszóval
Ez már bevált szokás, hogy így kell csinálni, mert azóta többször is így jártam már.
-
GEPESZ66
veterán
Ha megjelenik a WIN10,akkor nem jobb megoldás-e,ha újrarakom ISO-ból a 8.1-et,s erre a tiszta rendszerre frissítek rá?Tisztaszoftveres WIN8.1-em van,s nem tudom,hogy a 10-hez mikor tudok majd kódot igényelni?
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz szezso15 #7327 üzenetére
Nekem se jelent meg, míg elolvastam ezt a cikket és a benne lévő linkről le nem szedtem és futtattam a batch filet.
a batch fileban lefuttattam, a windows frissitések ellenőrzését,hogy fel vannak e telepítve, majd az 1es opcióval elérhetővé tette a tálcán azt a bizonyos windows gombot.[ Szerkesztve ]
-
Johnny0004
tag
Sziasztok. Windows 10 telepítésénél erre van megoldás nem tudok rájönni. [link]
-
savior
őstag
Hogy lehet megcsinálni,hogy magától csatlakozzon a netre?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
justaview
senior tag
Bocsánat, a végén félreérthetően fogalmaztam. A saját desktop start menüjének mozaik részében látnám egy az egyben a telefonom kinézetét (nem az egész PC-n), vagyis amennyiben szeretném a telefon és PC startmenüjének mozaik része folyamatosan összeszinkronizálódna.
Előnye semmi más, mint a Mc Donalds-é, ugyanaz az elrendezés köszön vissza mindenhol.
(#7438) woland_y2k : Igen belenéztem, és nagyon jó, de ezt nagyjából egy androidos telefonnal is meg lehet tenni, ha a google legyárt egy ilyen programot, amivel PC-n látom a telefonomat, és beleláthatok az sms-eimbe, írhatok is, az új androidos MS office-al dolgozhatok, stb. (Bár, miután lóugrásban néztem meg a videót, lehet, hogy több is van benne. ) Én a fentiekre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
Csak egy érdekesség.
Ránéztem a "Windows 10 Core (Home) Build 10154.0.150620-2234" start menüjére, amin a mozaik rész pont úgy néz ki, mintha egy windows-os telefon lenne, csak nagyban.
Nem lehet, hogy az MS így fogja megoldani a wines telefonom tükrözését a desktop win 10 es rendszeremre?
Magyarul a desktop gépemen egy az egyben a telefonomat fogom viszontlátni !
[ Szerkesztve ]
-
old-dog
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e választani majd július 29-én a jelenlegi aktivált Win7 pro 32bit, hogy ne a 32bites Win10 töltődjön, hanem a 64 bites?
[ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
válasz steammaguss #7428 üzenetére
Nem neked ment a válasz
Egyébként megkapod az RTM-et, mint új buildet, nem kell tiszta telepítés, de ez csak egy állomás, nem ragadhatsz le ennél és nem lesz eredeti Windows 10-ed.
Olvass vissza a fórumban, jó ideje erről folyik a társalgás, és olvasd el ezt![ Szerkesztve ]
-
Sutee89
aktív tag
Ha már letöltötted a hivatalos oldalról, akkor jelentkeztél is. Egy Microsoft fiók kell hozzá, és a beleegyezésed, hogy részt kívánsz venni az Insider programban. Ha mégse akarsz, akkor jelentkezz be ide és az oldal alján kattints a "Leave Program" linkre.
-
steammaguss
csendes tag
Sziasztok!
Ha most felrakom a még közel sem tökéletes változatot,s vállalom vele a kockázatokat,akkor miután kijön 28án az eredeti,hivatalosan is kiadott verzio,akkor azt automatikusan frissíti majd nekem,vagy ujra kell raknom a gépet? -
Boonen007
őstag
Az első Build ami megjelent a Tabletemen nekem is hazavágta a full gyári visszaállító particiót amit a Toshiba csinált... Tehát, felülírta azóta sem tudtam visszaállítani a particiót.
(#7416) bisti79:
Véletlenül döglött be pont W10-re való frissítés közben a recovery partició...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Insidereknek a 10130 as build az egyetlen és utolsó ami kipróbálható? Nem kellene lassan egy hónappal a megjelenés előtt kiadni valami olyan verzát, amit nem lepett be a por?
-
alfa20
senior tag
válasz Taifa Díaz #7420 üzenetére
ha jól emlékszem 3 mp-alá nem enged,
egy másik megoldás:
Vezérlőpult -> Rendszer -> Speciális rendszerbeállítások: Speciális fűl -> (Indítás és helyreállítás) Beállítások... -> itt beállítod a kívánt rendszert, majd vedd ki az első pipát. OK és kész is."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
noxon
őstag
Hello!
A boot menüt ahol a két rendszer között lehet választani, hogy melyik töltődjön be azt hogy lehet kikapcsolni? Azt akarom, hogy rögtön az egyik rendszer induljon csak. Esetleg később vissza lehet állítani monjduk egy usb-s windows telepítő segítségével vagy máshogy?[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
kisapa
senior tag
Erre tudna valaki válaszolni?
-
törölt tag
válasz #73029888 #7410 üzenetére
Nálad milyen? Ugye nekem nincs hátsó pár, meg a mély is csak 10dB erősítéssel szólal meg, de nem túl jól.
woland_y2k: Mivel több helyen is írták, hogy nem használható visszaállításra a recovery partíció, így gondolom ezért írja felül.
"You won't be able to use your recovery partition to downgrade from Windows 10 to Windows 8.1 or similar. If you have a recovery partition on your system, it will no longer be able to restore your computer to the version of Windows you had before." [link]
Persze ez a cikk régi, de azóta sem változott a helyzet, mert mindenképpen telepítőt kell szerezni hozzá. -
törölt tag
válasz tomboy0013 #7412 üzenetére
Köszi Néztem is most róla videot
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Windows 10 PC-s verziójában marad a Modern UI-s Posta, vagy a Skype mellett azt is cserélik desktop verzióra?
-
törölt tag
Nekem 5.1-es hangfalam van de elég furán kezeli szegény.
Várom az új BUILD-ot.
-
törölt tag
válasz King Unique #7406 üzenetére
Ja, értem. Hát szinte minden országban ez van, ha rendelsz egy tollat, amiben van egy kamera, akkor azt fogják hinni, hogy kémkedni akarsz, és ottmarad a határon, téged meg behívnak. Olvastam én is ilyenről már, de nem csak itthonról.
Amúgy próbált már valaki 5.1-et használni valamelyik újabb builden? Csak arra lennék kíváncsi, hogy a hátsó hangszórópárt be lehet-e már állítani, vagy még mindig szürke? Csak oldalsót engedett nekem.
-
pzstm
titán
válasz tomboy0013 #7404 üzenetére
gyári Recovery partíciót PReview build felülírja, meglátjuk RTM-nél mi lesz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
azopi74
addikt
válasz Sutee89 #7372 üzenetére
"Bocsánat a dupláért. Valaki tudja, hogyan kell mezei parancsikonokat kitenni a Start Menü jobb oldalára? Nekem csak azoknál a progiknál működik a Pin to Start, amik benne vannak az All Apps-ban."
Bármilyen programot le tudsz tűzni startba. Mappákat meg explorerbe tudsz letűzni (Pin to file explorer) vagy a startba (Pin to Start) .
Alapból egyéb file-okat sehogy (ahogy pl a Windows 7-ben sem) csak trükközéssel, pl így
Ez a trükk szerintem Windows 8-on és 10-en is műxik, próbáld ki.
-
King Unique
titán
válasz #58000384 #7402 üzenetére
Arra gondoltam webshop kapcsán, hogy akármit nem rendelhetsz csak úgy, mert itthon is volt rá példa, hogy vmi egyszerű rejtett kamerás kütyünél ráment a yard a tagra...de közösségi oldalak posztok miatt is volt már balhé.
Más az MS és más a hárombetűsek, utóbbiak ténykedése e téren létező és komoly probléma a magánszférát tekintve. Előbbire csak kíváncsi voltam. -
vlevi
nagyúr
válasz Angel2014 #7400 üzenetére
Szerintem a gyári recovery partíciót nem fogja módosítani a windows. Nincs gyakorlatom laptopokban, de szerintem az a recovery partíció a laptop recoveryje, és nem a windowsé. Ezért újra fel fog települni a laptop recoveryből az az alap windows, amivel a gépet kaptad.
A Windows recoveryje (refresh meg ilyenek), az más. Azt a Windows csinálja, telepítéskor. Arra is vissza lehet állni, és akkor nem a laposhoz kapott win7 (8)-ra áll vissza, hanem a 10-esre.szerk.: Látom, mások már megírták, engem meg szivat a PH fórum, mert az előbb még nem mutatta ezeket az írásokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #7398 üzenetére
A kikapcsolás ért valamit, mert kikapcsolta. Attól még ezek a fájlok és szolgáltatások nem törlődnek, hogy vissza lehessen kapcsolni, ha meggondolod magad.
Nem mentség, hogy más is gyűjt, de azok nem zavarnak? Amúgy nem is kell mentség, ha le van írva, hogy mit és mikor gyűjtenek, milyen feltételek mellett.
Az átlagemberről gyűjthető adatokból kb. a közösségi oldalas a hihető, mert ott önként adja meg magáról az ember az infókat. De egy webshop nem fogja csak úgy kiadni egy külföldi hatóságnak az adatokat, mikor a hazainak is bírósági végzés kell.
Aki meg a teljes adatforgalmat elrejti és ügyel arra, hogy ne lehessen követni és azonosítani, annál érthető, ha gyanús lesz.Nem az a baj, ha valaki érdeklődik, én is sokszor kérdeztem, hogy a TP milyen adatokat gyűjtött, de az megint más, ha valaki azon aggódik, hogy miként gyűjtik be minden létező adatát külföldi hatóságok mindenféle szövevényes módon.
Na mindegy, szerintem elég sokat offoltunk a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest