Új hozzászólás Aktív témák

  • #51736960

    törölt tag

    válasz quailstorm #52776 üzenetére

    Nem szeretnék itt egy táp offtopic-ot nyitni, de muszáj helyretenni a dolgokat, mert olyan valótlanságokat állítasz, amikre reagálni kell.
    Először is, az Akyga táp nem feketelistás sehol, a legnagyobb forgalmú helyeken mindenhol árulják, 2 éves gyári garanciával. Edigital, Ipon, Aqua, mindenhol lehet kapni.
    Másodszor, az árukeresőn 4/5 csillag értékelésen áll jelenleg, ami szerintem elég jó.
    Harmadszor, ha alulméretezték volna benne a hűtést, akkor egy bizonyos hőmérsékleten lekapcsolna. De ez nem történik meg, mert alig melegszik, a venti is alig pörög benne, továbbá nem észlelhető a "klasszikus" égett por szag sem, ami a táp túlmelegedésnél annyira jellemző.

    Végezetül pedig leírom, hogy igen, ez egy olcsó táp, de attól még nem szar. Mielőtt lefikázod, és mindenkit lebeszélsz a vásárlásról, az a minumum, hogy olvass utána, ha már személyes tapasztalatod nincsen. Elvégre ez egy szakmai topik, nem dobálózunk légből kapott információval.

    A saját ügyemhez pedig annyit, hogy mint leírtam, a földelési hiba az FSP tápon belül volt, mivel a táp kicserélése után megszűnt a probléma....

Új hozzászólás Aktív témák