Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    Elegánsan fel lehet törni a Win10-et?
    Gimiben szóba került az oprendszer váltás. Most Win7 van. Láttam már úgy hagyva gépet. (Vissza se nevezték a gépen a beragadó billt. elég egyértelmű volt.) Szóval tételezzük fel, hogy Tanár sehol, Pistike kiguglizta, hogy melyik két rendszerszolgáltatást lehet megcserélni file szinten a tízben, mert baromira ráért, bebootol átírja a jelszót, nagynak érzi magát.
    Tegyük fel engem viszont annyira nem kavar fel a Win7 leváltásának gondolata, hogy azzal foglalkozzak 5 percnél többet, hogy a win10-et hogy lehet feltörni.
    Vissza tudom írni a saját felhasználóm jelszavát a régire, ha penről bootolok „gyári” vagy warez megoldással gyorsan vagy a korábbi verzióknál járható ismertebb módszereket megoldották és vacakolhatok vele órákat, mire megtalálom, hogy most tízben egyáltalán hogyan lehet?
    Mert ha kutatni kell annak az lenne a vége, hogy teszek rá és 5 perc alatt visszatöltöm független lemezképből az egész gépet, de az meg mégsem jó, mert ettől még nem fogom Pistike módszerét tudni és előbb-utóbb csak gond lehet a „C” legyalulásából, valami adatvesztés. Szóval ha emiatt púp a hátamon, inkább át se váltok 10-re :)

Új hozzászólás Aktív témák