Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ennyit a híres neves asus gyártóról tavaly vettük a médiában 80ezerért+ biztosítás(6000) . 8hónap után meghalt benne a vinyó miután leesett, telefonáltam az asusnak hogy mi van, meg hogy van rá médiás biztosítás, az asusnál azt mondták hogy erre nem terjed ki a biztosítás, csak ha beázik vagy betörik a kijelző, a merevlemezt nem cserélik gariban, ezt megtettem én. Tegnapról mára meg már el sem indul, bekapcsol, kijelzőnek van háttérfénye,de nem bootol, biosba sem lép be mielött az okosok megszólalnak hogy melegítsem fel a chipsettet, közlöm hogy ez all in one cpu-s, minden a prociban van(északi-déli híd,vga)...asus x553ma, sőt darabokra kell szedni, akinek esetleg ilyen roncsa van az szabaduljon meg tőle minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest