Új hozzászólás Aktív témák

  • tpotyka

    junior tag

    válasz King Unique #150763 üzenetére

    Oké, helytelenül fogalmaztam. Akkor használom a „jogosultság” helyett „a gyakorlati működésbe hozás teljes, akadálytalan és minimál lépéses lehetőségei” fordulatot. Pl. prg-ok és Windows funkciók normál indításának és funkcionálásának köre. Nem beleértve, ami szerencsére működik.

    Na jó. Nem „nyilván”, sajnos, mert nincs rálátásod arra, amire nekem. „Elég volt volna”, amennyiben azelőtt jutok a művelet elvégzéséhez, minthogy az ilyesmire használt alapértelmezett Firefoxom ezerfüles lapbeállítása tegnap este nem likvidálódik. Legyen így röviden. Továbbá nem használok bármilyen böngészőt bármire. Az esedékes visszaszinkronizálás vagy profil visszacipelés több időt jelentett volna, én pedig a körülményekhez képest célirányosan akartam haladni. S ekkor még nem tudtam, hogy 4x hosszabb és 4x annyi parancsot is kapok. :)

    „A C rendszerpartión a hozzáférési engedélyeket nem feltétlen kellene "újraalkotni", mármint az alapértelmezett TrustedInstaller és SYSTEM csoportokat nyilván nem kellene módosítani, lecserélni.”
    - Nem a „hozzáférési engedélyek” kapcsán írtam az újraalkotást, hanem az egészre. Az egész rendszerre. Az egész újgépre, ahonnan a gondolatom indult. Klassz lenne az újrázást megtakarítani, és nyilván nem is az az aggasztó, ami jó(nak tűnik), hanem ami kérdőjeles. Ld. amit írtam pl. shadow copy helyfoglalásról, bár ezt lehet, hogy AlyrArkhon felé válaszban. Más kapcsán szintén korábban írtam nem várt, észlelt helyfoglalásról, vagy mi miért van úgy, ahogy jelenleg. (S nem is írtam mindent, így sem kevés követni.) Ami vagy helytelen telepítéssel áll összefüggésben, vagy nem. Ez még nem lett megállapítva, s mérlegelendő, hogy mi a célravezetőbb: a felemás kézimunkát tovább analizálni, vagy egy jó kezelésre nyitni, nulláról.

    A repair install verzió akkor így tiszta sor, köszönöm. Izgalmas lesz.

Új hozzászólás Aktív témák