Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Redfox31 #148118 üzenetére

    Mit jelent az, hogy "windows10 telepítése után újra indul a gép és előről kezdi a windows 10 telepítését", a telepítés 1. fázisa (fájlok másolása) utáni újraindításnál újra a Windows 10 telepítője indul el a pendrive-ról / DVD-ről és nem a telepítés folytatódik? Ha igen, akkor annak oka lehet az, hogy a boot menüben a pendrive / optikai meghajtó van beállítva 1. bootolási opcióként - bár a mellékelt screenshoton nem ez látszik - , holott elég lett volna a laptop bekapcsolása után F9 / F12 / egyéb billentyűvel előhívható boot menüben kiválasztani.
    2,5" SATA HDD helyére lett téve a 2,5" SATA SSD, az utóbbi állapota megfelelő, nem hibás? A laptoppal minden rendben van, szükség esetén a BIOS frissítve lett?
    A laptop a telepítés idejére az elektromos hálózathoz lett csatlakoztatva, vagy aksiról üzemel, ha az utóbbi akkor teljesen fel van töltve?
    Lásd egy másik válaszban kifejtve, hogyan kellene pendrive-ról bootolva Windows 10-et telepíteni. Ahol ha UEFI-s a laptop, akkor alapesetben eleve UEFI bootolási mód szerint kellene telepíteni a Windows 10-et.
    HDD —► SSD csere esetén adott a klónozás lehetősége is, nem feltétlen kell a 0-ról újratelepíteni a Windows 10-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák