Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
szerintem legyen ennek a keretprogramnak kulon topikja es ne a kulonbozo projektek topikjaiba targyaljuk ki, hogy melyik verzio miben mas, mint az elozo
a progi eredeti honlapja: [link]
a letoltheto verziok oldala: [link]
termeszetesen ha barki, barmilyen hasznos dolgot hozza tud adni ehhez a hozzaszolashoz, akkor nyugodtan beleszerketetheti valamelyik moddalPlay nice!
-
westlake
félisten
kezdenem az uj 5.10.16-os tesztverziok (direkt nem irom, hogy beta) linkelesevel:
windows 32bit [link]
windows x64 [link]
macosx [link]
a linuxos kliensekbol meg csak az 5.10.8-as tesztverziok erhetoek el, de szerintem a 32bites valtozatban valami hibas, igy az 5.10.7-es ajanlanam.. (en is ezt hasznalom)
linux 32bit (5.10.7) [link]
linux 64bit [link]
[Szerkesztve]Play nice!
-
tomazin
veterán
hát nem azért a 20 fillérért,de sztem nem volt valami okos dolog ennek a topicnak a nyitása,mert
1.Kutya nem néz be(eddig legalábbis)
2.Kb annyi lesz,h kijön az új verzió,vagy hogy lehet okoskodni a boinccal,ami már le van irva a wcgben.
So nem kötekedés,de sztem értelmetlen picit... -
tomazin
veterán
valaki esetleg tud olyan cuccost mondani,ami elmegy egy 256rammal szerelt gépen is?(klímavált vagy ilyesmi)
-
Thrawn
félisten
[link]
Discovering Dengue Drugs - Together, the minimum requirements are:
At least 250 MB RAM (with virtual memory enabled)
FightAIDS@Home, the minimum requirements are:
At least 250 MB RAM (with virtual memory enabled)
Human Proteome Folding - Phase 2 project, the minimum requirements are:
At least 250 MB RAM (with virtual memory enabled)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Új BOINC tesztverzió 5.10.21
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
P.H.
senior tag
Az Einstein@Home szálanként valósan ~32 MB-ot fogyaszt.
Emlékeim szerint a Seti@Home még kevesebbet.1-2 éve 512 MB, majd 1.5 GB RAM-mal futtattam mindkettőt, swap nélkül, 4 Einstein ma is kb. 130 MB-ot fogyaszt, Boinc-cal együtt, swap nélkül.
[ Szerkesztve ]
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙
-
Thrawn
félisten
Új BOINC tesztverzió 5.10.23
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Gondolom azok a WCG által moddolt BOINC-ok, ergo ne tegye fel senki.
Új BOINC tesztverzió 5.10.24
Windows x86
Windows x64
Mac OS XA linked szerint van 5.10.25 is, de a BOINC letöltési oldalán még nem jelent meg
-
Thrawn
félisten
Új BOINC tesztverzió 5.10.26
Ezúttal csak Windowsra jött ki frissebb:Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł DIV: Blessed Mother! Save us! łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Megjött MAC OS X-re is:
-
Thrawn
félisten
Ott van a 6-os BOINC is ami elvileg már Vista kompatibilis, de nem mertem még feltenni.
Új BOINC tesztverzió 5.10.27
-
Thrawn
félisten
Megjött MAC OS X-re is:
-
Thrawn
félisten
Új BOINC tesztverzió 5.10.28
-
Kissé tele van a púpom, hogy kifagy tőle majd minden. Winamp, és egyéb multimédiás progik..mediaplayer, power dvd..mondjuk nem kifejezetten a boincre panaszkodik, hanem azon eblül is a rosettára. Asszem, ebből a projectből kilépek..megnézem, mi lenne igazán hasznos..legjobb lenne, ha valami fizetős projectre lehetne bérbe adni a cpu-timeomat..
-
kem
addikt
5.10.20-as nekem megy Vistán, csak a képernyőkímélő mód nem akar bejönni.
amugy minden ok vele, majd ha éppen észreveszem, hogy befejezett egy számolást, akkor lecserélem az új stabilra.Köszi!
-
Thrawn
félisten
A Rosettás csomagokról lőnél nekem egy képet Boinc-ból?
Amúgy gyere WCG-znikem: én nem haszálom a képernyővédő módját Vista-n. Arra figyelj, hogy adatvesztés fordulhat elő ha újraindítod vagy leállítod a géped! Megoldás: Boincból ki kell lépni, majd miután kiírta az adatokat a merevlemezre mehet a kikapcs vagy a restart.
A másik ami erősen javallott, hogy ha lehet de a default könyvtárba legyen feltelepítve (Program Files\Boinc) hanem alahova máshova. Pl. c:\Boinc. Nekem egy másik meghajtón van.
Sajnos ezek a problémák mindaddig fennálnak, amíg meg nem érkezik a 6-os Boinc ami full Vista kompatibilis lesz.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Még annyit, hogy a Boinc frissítése pofonegyszerű. Leállítod az éppen futó verziót (mindegy hogy állnak a csomagok), elindítod az újabb telepítőjét (Vista alatt rendszergazdaként) ami automatikusan frissíti a régebbi verziót. A telepítés befejeztével a munka ott folytatódik ahol abbahagytad
-
kem
addikt
frankó, megcsináltam mindent.
Kivéve azt, hogy ne a program files mappába írjon, mert nem tudom, hogy kell áttelepíteni.
De ahogy elnézem simán tudta folytatni ujratelepítás és restart után amit már egy órája számolt.
már nagyon várom a WCG honlap frissítést, a device lista miatt.Köszi!
-
Thrawn
félisten
Kint van OS X-re is:
-
-
-
tomazin
veterán
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál
Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
-
Thrawn
félisten
Új BOINC verzió (nem teszt):
-
Thrawn
félisten
Új BOINC tesztverzió 5.10.30
-
C0d3r
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Megjött MAC OS X-re is:
-
tomazin
veterán
Valami okos linuxos ember bedobhatna ide egy megoldást arra,h hogyan kell elindítani a boincot úgy,h belépek egy másik gépről?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest