-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy teljesen új Lenovo IdeaPad 3-at oprendszer nélkül. MCT-vel csináltam egy telepítő USB-t, és kezdtem is feltenni a Win 10-et. A kulcs beírása után már majdnem azt hittem, sima liba lesz a folyamat, de a telepítő nem talált háttértárat, ahová telepíthetné a rendszert...
Csináltam gyorsan egy Linux Lite telepítő pendrive-ot, ami érdekes módon megtalálta a gépben lévő SSD-t...
Csináltam pár partíciót és telepítettem azt, bízva benne, hogy így már a Win telepítő is megtalálja, hová dolgozhat.
Éjjel félbehagytam a dolgot, hogy legyen idő aludni is, este folytatom.Ha esetleg még mindig nem látná a Windows az SSD-t, akkor tudtok valamit ajánlani, mit érdemes tennem? Nem volt még dolgom oprendszer nélküli, érintetlen új géppel...
Majd igazából dualboot-ot szeretnék, ehhez tudom, hogy először a Win-t kell telepíteni, aztán a Linuxot, de majd később visszatérek ehhez is. Ha lenne bármilyen jótanács a dualboot beállításához, azt is szívesen venném. :)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest