Új hozzászólás Aktív témák

  • mufi

    senior tag

    válasz King Unique #129456 üzenetére

    " De ha korábban egyáltalán nem volt bekapcsolva egyik sem, akkor csak úgy magától nem fog, vagyis érdekes ez a "valami @BitLocker@ zarolta a D particiomat" kijelentés..."

    Mint ahogyan azt írtam. Volt egy 750 GB-os lemez a gépben, C és D partícióval, majd betettem a notiba egy mSATA SSD-t. Indítom a Windowsot, bootolt, beloggoltam, a D partíció zárolva volt (BitLocker, ez volt kiírva).

    "Mármint az adatmentő program írta a telepítésnél, hogy lehetőleg ne arra a fizikai lemezre, partícióra legyen telepítve, amiről az adatmentés történne, ami logikus és alap dolog, lletve adatmentésnél alapszabály, hogy a mentendő drive-ról lehetőleg csak olvasunk és nem írunk rá semmit"

    Mivel volt C és D, de ugye mosmár csak C, mivel gondolom a D partíció hozzácsatolódott a C-hez...egy sima Windows 10 error repair/startup repair-t futattam.

    szerk: így akkor hogyan telepítsek bármilyen adatmentő illetve particióvisszaállító progit?

    " Ha összevissza vannak cserélgetve, ragosgatva a HDD/SSD meghajtók, akkor talán annyira nem meglepő a "nincs megfelelo "bootdevice"" hibaüzenet, ahol ilyenkor értelemszerűen a BIOS/UEFI bootolási beállításait kellene ellenőrizni, szükség esetén 1. helyre állítani a rendszermeghajtót, stb."

    Nem volt semmi cserélgetve, betettem egy + SSD-t a rendszerbe...

    Milyen adatmentő progi ajánlott ilyen esetekben?

    [ Szerkesztve ]

    Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

Új hozzászólás Aktív témák