Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tothjozsi96 #128921 üzenetére

    Nem véletlenül, ebben a topikban is akiknek valamilyen aktiválási problémája szokott lenni nem hardvermódosítás miatt, az a legtöbb esetben, vagy szinte kivétel nélkül mind az ilyen olcsó termékkulcsoknál jellemző. :D
    Ha Retail licencet, termékkulcsot sikerül olcsón beszerezni, az még a jobbik eset és kevésbé esélyes, hogy utólag letiltják mint a MAK-ot, meg ha ténylegesen W10 Retail, mert divat az egyes olcsó forrásoknál a W7/8.1 Retail termékkulcsok küldözgetése is. Tehát elvileg oké lehet, aztán hogy gyakorlatilag meddig fog működni, az más dolog, passz.
    Az meg ugye már le volt írva itt számtalanszor, hogy ha csak egy működő termékkulcs kell otthonra az aktiváláshoz, akkor adott a lehetőség ezekből az egyes olcsó forrásokból is beszerezni, jó esetben működni fog, vagy ha esetleg utólag letiltják, akkor lehet venni még 1 ilyet olcsón, aztán kész, mindenkinek a maga dolga. Ha olyan kell, ami biztosan jogtiszta és biztosan működni fog, nem kell találgatni ezek felől, akkor meg adott elsődlegesen milyen forrásból javasolt vásárolni, ennyi. :))

Új hozzászólás Aktív témák