Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz tobias40 #110081 üzenetére

    De, meg tudod csinálni, csak előtte MBR séma szerint kell partícionálni a pendrive-ot, ami a Rufus és parancssor (DiskPart) használatával is megoldható, lásd az előbbi válaszban leírtakat.
    Vagy másik lehetőségként maradhat a Rufus használata, azzal kiírni a már letöltött Macrium Reflect WinPE ISO-t, de akkor olyan séma szerint, illetve azt beállítani a BIOS-ban, amilyen bootolást akarsz. Azaz ha UEFI-set, akkor nyilván olyat, annak megfelelően és ne legacy/CSM szerint.
    Vagy MBR alapon a fájlkezelős másolással, ami ezen hozzászólás végén szintén le van írva és jó CSM & UEFI bootoláshoz egyaránt. De ha valaki itt is célirányosan akar bootolni, telepíteni egyik/másik szerint, akkor a BIOS gyors menüben nyilván a megfelelő boot eszközt kell kiválasztani és/vagy a boot opcióknál a megfelelőt beállítani. Máskülönben random bootolhat egyik/másik szerint, aztán utólag megint jön a rácsodálkozás, hogy nem aszerint akarta telepíteni, hanem a másik szerint. Holott világosan látszik, hogy beállítható, kiválasztható a megfelelő lehetőség, ahogyan pl. a Rufus használatánál is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák