- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
troland26 #49856 üzenetére
Tévedtem , sajna u.a a probléma .
Megnyitok egy fület a böngészőben ( Opera alapértelmezett ) és lefagy . Böngésző kikapcs újraindít és be sem töltődnek az oldalak . Másik böngészővel ( IE) szintén nem reagál semmire . Ha újraindítom a gépet minden rendbe van...egy ideig
-
troland26
őstag
sziasztok
kb 1,5 hete egy frissítés nem fejeződött be , mert kb 20 perc után is 0%-on állt és újra indítottam a gépet . Majd újra indítás után befejezte a frissítést , de olyanokat csinál a rendszer , hogy simán lefagy a böngésző ( opera) és ilyenkor az IE vel sem tudok internetkapcsolatot elérni . Vgay csak simán nem reagál bizonyos alkalmazások megnyitására pl tálca hangerőjelet hiába nyomkodom nem történik semmi . Valami tipp ? Nem olyan rég használok 8.1-et érdemes vírusirtót felraknom ? ( lehet , hogy bekaptam egy vírust) ?
-
troland26
őstag
Sziasztok
Néhány hónapon belül szeretnék vásárolni egy win8.1-es op rendszert , sima átlagos otthoni használatra . Az lenne a kérdésem , hogy hol érdemes vásárolnom illetve hány alkalommal tudom majd telepíteni ? Természetesen csak egy gépen lenne egyszerre használva , csak kíváncsi lennék arra , hogy pl , ha most asztali gépre telepíteném azt esetleg 1-2 év múlva ( ha laptopra váltanék ) tudom-e ismét használni .
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc