- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borealis
csendes tag
válasz
muveszur #11385 üzenetére
Igen, azt jelenti, hogy az intel megy.
Nekem egy olyan problémám akadt, hogy a Kapcsolatok app-nál nem tökéletes a Facebook integrálása (előző kiadásokban ment nálam pöpecül). Nem jelzi, hogy hozzá lenne kapcsolva a jobb felső sarokban, de látszanak az FB-s ismerőseim a felsorolásban. A poén, hogy az Üzenetek appal pedig tudom fogadni az FB-s üzenetet, de válaszolni már nem tudok.
Előző kiadásokban láttam egy-egy ember teljes FB adatlapján az appból is, most az sem megy.
Meg volt már az app újratelepítése is, az FB accomnál már letöröltem az Alkalmazások közül is. Ezzel annyit értem el, hogy megint kérte az adataim a csatlakozáshoz, kiírta, hogy kész van, de ugyan oda kötöttem ki.
Valakinek valami ötlet? -
Borealis
csendes tag
válasz
muveszur #11377 üzenetére
Ha fent van az Nvidia driver, akkor nyisd meg a kezelőpultját. Ha benne vagy menj a Desktop fülre és engedélyezd ezt: "Display GPU Activity..." Így látni fogod a jobb al sarokban, hogy mikor megy a kártya.
A kezelőpultban tudod azt is beállítani, hogy melyik program melyik megjelenítőt használja.
3D settings -> Manage 3D settings. Itt válts a Program settings fülre. Az Add gombbal hozzá tudsz adni egy új programot (betallózod), és kiválaszthatod melyik menjen alatta.
Ha már van profilja, akkor a legördülő menüben kikeresed és átállítod, ha neked az nem felel meg. -
Borealis
csendes tag
Belépsz a mail appba. Előhozod valamelyik jobb oldali sarokból a menüt, majd katt a Settings-re. Ezután a legfelső opció (Fiókok néven fut). Ott lesz felsorolva, hogy mi van hozzáadva már, és onnan tudsz majd újat kapcsolni.
A Gmaillel viszont vigyázz, mert nálam pl. alkalmazásfüggő jelszót kért. -
Borealis
csendes tag
válasz
likeaRAINBOW #11301 üzenetére
Ha bent vagy a Store-ban, akkor Settings -> Preferences és be tudod állítani, hogy "könnyítse a saját nyelvednek megfelelő" appok megtalálását.
-
Borealis
csendes tag
-
Borealis
csendes tag
válasz
fatal` #11220 üzenetére
Ha feltelepítetted akkor 10 napod van aktiválni a rendszert. Ha ezt elmulasztod akkor a 10. nap elteltével óránként fog leállni.
Másik esetben, aktiválod és eltelik a 90 nap. Ekkor is óránként fog leállni, mert lejárt a maximális idő.(#11221) BeeNiTTo: Ránéztem most én is. Délután még sokkal több alkalmazás volt látható bármelyik kategóriában, most viszont nagyon lecsappant a számuk. Nálam jelenleg a top freeben 25 van, de délután még 100 volt (ennyit jelenít meg max. szóval több is lehetett). Nem tudom mi történhetett.
[ Szerkesztve ]
-
Borealis
csendes tag
A korábban felvetett Időjárás csempe problémára: nekem az megoldotta, hogy kikapcsoltam a Live tile-t, majd újra beállítottam.
-
Borealis
csendes tag
Nekem sem hozza be DreamSpark Premiummal csak a Consumer és Release Previewt. (Verified az accountom)
Remélem előbb-utóbb elér a premiumra is. -
Borealis
csendes tag
Egy hasznos módszer a leállításra: le kell menni az asztalra, majd ALT + F4 és már csak egy ENTER.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam