-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
zoo8800 #67748 üzenetére
Még csak pár fájl van benne, ~1 MB.
(#67747) hati
Tévedsz!
Írtam, hogy itt is ki van kapcsolva a WU. Havonta egyszer szoktam kézzel futtatni. És ebben a hónapban még nem volt elindítva.Gondolom úgy van vele, hogy ha mindent kikapcsoltam, akkor is kib***ik velem, ha máshogy nem, az online account-on keresztül. Online account meg kell, mert ez a patkány banda csak így teszi lehetővé a OneDrive sync-et
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Milyen processzort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest