-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Falcon C. #33095 üzenetére
Na így azért már elég tiszta számomra is
Így szépen, érthetően a topik összefoglalóba is be lehetne tenni, mert elég zavaros az MS féle fogalmazás
pushalias #33090
Korábbi winek esetében érdekelne, ott nincs PUL. Tehát nem OEM termék mellé is ad MS matricát?Gyorsan előhalásztam a win7-emet (dobozos) és nem találtam benne ragasztható matricát. Tehát matrica csak OEM win esetében van mellékelve.
A VUP win8 pro-m mellett sem találtam matricát, de ez amiatt lehet, mert ahogy Falcon C. írja örökli az upgrade-elt win felhasználási feltételeit.
Viszont, akkor 3 féle feltétel rendszer van jelenleg win8 esetén érvényben? OEM, PUL és öröklődésből adódóan DOBOZOS. Vagy lényegében a DOBOZOS == PUL ?
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest