- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Üdv!
Intel HD grafikás laptopom van, a rendszer által felajánlott (ua. mint Intel oldalán) driver telepítés közben azt mondja
"Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek"
Találkozott már valaki hasonlóval? (Pentium B950 Intel Hd Graphics)
-
atila4
senior tag
]
Ezt hogy tudom orvosolni?
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Win indításkori jelszó kérést nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
Boonen007
őstag
Ebben az új IE-ben, hogy tudok könyvjelzőt csinálni?
-
Boonen007
őstag
Szívemből beszélsz "testvérem"
Mennyivel szebb lenne sőt nem mondom azt a jelzőt amire gondolok, de olyan szép lenne, csudi jól belehetne lakni! Én imádnám
(#3369) RaZroX
Az már a brutális belakás én már néhány pofás normális ikon létrehozásának is örülnék, ha mondjuk a saját programjaink nem ilyen kókányul néznének ki, de ahogy néztem még szerkeszteni se lehet az ikonokat. Nagyon nagy hiba.[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Battlefield 3 nem megy... fekete képernyő és kész. NFS The Run hiba üzenet. Ez most a bétának betudható?
-
edeleny
őstag
válasz
AthlonXP #3342 üzenetére
Köszönöm, így már tényleg jó.
Újabb bosszantó dolog, számomra!
Az előző verzió azért tetszett, mert a bekapcsoló gomb benyomásától 40-60 másodperc múlva tudtam böngészni a neten. Benn volt az FF.
Most ha bekapcsolom, miután bejött a metró még vagy egy percig csak darál, és bűn lassú a gép tőle. A fájl indexelés már kikapcsoltam, de nem lett jobb.
Van valami megoldás??
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Bing weathert hol tudom átállítani Celsius-ra?
Chrome-ot használ valaki? Elég durva anomáliát dob a webcímek megjelenítésénél.Valami olyan dolog amit jó átállítani első használatnál?
-
ubid
senior tag
Azt hol lehet beállítani, hogy msn-re vagy facebook-ra ne léptessen fel autómatikusan ?
-
atila4
senior tag
Hali! Mobilntem van és az semmilyen metros alkalmazás nem hajlandó netre kapcsolódni, mert arra hivatkozik hogy nincs internet kapcsolat. Van rá valami megoldás? Ja és még aktiválni se tudom...
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Ez a metrós szekció külön életet él, rég fent volt már az adobe player, de metróban reklamált mikor videót akartam lejátszani a people alkalmazásban.
-
-
edeleny
őstag
Kezdek kiakadni, ezzel a Metrós hülyeséggel!
Ha dupla kattintással meg akarok nyitni valamit, *.jpg, *.wmv , akkor bevágja a Metrót, elindul valami, és vissza adja a metrót. Mindez kb 1 másodperc alatt, úgy hogy se a képet nem nyitja meg, se a videót nem játssza le.
Egy pillanatra felvillan, hogy mivel akarom megnyitni, de feleszmélni sem tudok annyi idő alatt máris a Metróban vagyok újra!Mit lehet ezzel csinálni??
-
ubid
senior tag
Noh sikerült felrakni. minden rendben ment. meghajtók maradtak
Kicsit furcsa a rendszer. bár már wp7-nél megszoktam naggyából. de azért mégis más.
amit nem tudok : Weather app-ba hogyan lehet celsius-ra állítani ?
Nah meg hogy lehet például az msn-ből kijelentkezni.
Érdekes tényleg : ) De a gyorsasága 10/10[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz
gzbotii #3336 üzenetére
Attól függ, hogy milyen a képaránya a monitorodnak, mert 4:3-nál nem engedélyezett az osztott képernyő. Itt van pontosan leírva a miért.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Barthezz2 #3331 üzenetére
Hat ha kozepen hagym: akkor elore ugrik. Ha jobb szelen akkor vissza..ha bal szellen akkor csak elore ugrik. Akar merre huzogatom, meg hasonlo sem akar megjelenni midn nektek..semmi elvalsztas..semmi hasonlo
Amugy, hogy erted, meg jobban oldalra
Mas: en se kaptm, honnan lehetne posztolni FB/Twittere sot meg MSN-re se uj statust..
(#3332) Boonen007: miert nem menne fel? En tegnap felraktam a Yahoo! messngert melle es megy aval is meg a beepitettel is..
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Emellé a beépített msn mellé felmegy a sima 2011-es msn?
-
ubid
senior tag
Nah már a Notebook-ra folyik a telepítés. nagyon kíváncsi vagyok rá. majd írok véleményt , hogyha felraktam meg kipróbálgattam naggyából !
-
Nite
őstag
válasz
Steelmanus #3316 üzenetére
nyugodtan megcsinalhatod es utana bios boot-menujebol tudod valasztani melyik winyorol bootolj, igy el tudod inditani mind a 2-t, mikor eppen melyiket akarod
ha telepiteskor nincs benn masik winyo akkor SEMMIT sem tud osszekavarni, de ha bent van a tobbi, akkor is maximum a betujeleket!
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Na ötlet valaki, hogy, hogy tudok metróban metrós ikont pl chromenak? Esetleg kategorizálni az appokat? Láttam ilyet is videón.
-
kmisi99
addikt
gzbotii
sittes79
Kösz a választ! -
sittes79
addikt
Tényleg bitang ez a felezős, megosztós, huzogatós desktop...jó lesz ez.
kmisi99: vidd le egeret jobbra és megjelenik oldalt egy sáv, na ott settings és POWER
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Amúgy hol lehet elérni ezen a win8 on a kikapcsolást? A win gomb+i kombót ismerem de gondolom biztos be lehet azt máshogy is hozni.
-
Ebben nincs semmi előtelepített word, ugye? Office 15 monnyuk.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Ha feltelepitem egy kulon vincsire a W8 x64-et, termeszetesen addig lehuzom a tobbi vincsit, igy a W7-est is mert nem szeretnem elcseszni a bootrekordot, majd ha sikerul a telepites es utanna visszadugom a vincsiket abbol nem lesz baj? Gondolok itt pl a Recycle.Bin-re.
Probalta mar valaki ilyen modon, vagy amig probalgatja addig csak egy vincsi van a rendszerben? -
-
Richter36
őstag
Max Payne 2 tökéletesen fut rajta, pedig nem mai game
Majd tesztelem még más játékokkal is. -
Nobuo
tag
Én tegnap próbáltam ki és fura. Nem éppen logikus elrendezéssel... Nem hiszem, hogy a magán szférában túl nagy sikerei lennének, üzleti téren pedig főképp nem... Esetleg, ha lehetne az asztal nézet szerint használni és onnan elérni a start menüt is. Lehet ilyet? Mert én nem láttam módot rá.
-
sittes79
addikt
directx install-t illetve játékokat próbált már valaki?
-
-
válasz
negyedes #3293 üzenetére
Nem tudom, hogy kell-e neki.
Úgy hozom elő, hogy bal felülre viszem az egeret mikor desktop-on vagyok, és akkor ott ugye megjelenik a nyitott app-ok listája. Itt kikeresek egy Metro app-ot, aztán rámegyek az egérrel, és elkezdem "húzni", ilyenkor meg is jelenik már az elválasztó vonal, és csak szimplán "ledobom" bal, vagy jobb oldalra.Ugyan az, mintha be akarnám zárni, csak itt nem húzom le alulra, hanem oldalra.
Más:
Itt is előjött nálam, ami DP alatt is megvolt, hogy ha épp úgy gondolja a Win, akkor egyszerűen nem hajlandó restartolni. 10 percig néztem az előbb is a "Restarting" feliratot..
-
front3r
őstag
válasz
bendzso #3299 üzenetére
Lehet a szökőévi crash miatt?
Amúgy az IE10-et nem érzem egyelőre gyorsabbnak az IE 9-nél, nekem már az is verte a többi böngészőt, szóval...
Azt a trehányságot nem bírom viszont, hogy IE-ből használva néhány oldal kidobja, hogy használjak Firefoxot mert az jó lesz nekem... de ők lusták voltak leprogramozni IE-re is az oldalukat. Főleg ha nagy tömeget érint. Szánalmas, trehányság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc