- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Érdekes dologra lettem figyelmes.Amikor a képernyő kikapcsol egy bizonyos idő után(30 perc tétlenség után) akkor az egész gépet elkezdi valami használni,vga-t,a cpu-t,hdd-t,ssd-t is elkezdi pörgetni valami.Tegnap lett újrarakva,win 10-ről jövök(a win 7 egy megváltás utána,minden tökéletesen fut és nincs bug végre) és minden frissítés is telepítve lett.
-
SybenX
őstag
válasz DonThomasino #53742 üzenetére
Várni.Nekem múltkor 6-7 óráig kereste.
-
SybenX
őstag
Most újraraktam a gépet,de már lassan 3 órája csak a frissítéseket keresi.Mennyi ideig tart ez?Régen gyorsabb volt.
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!Hogyan tudom megakadályozni,hogy ne települjön a win 10 a windows updateból?Nincs kijelölve és el is van rejtve a frissítés,de akkor is amikor a kijelölt frissítéseket tenném fel,elkezdi letölteni.Hogy lehet anélkül telepíteni a frissítéseket,hogy az a cseszett win 10 ne akarjon települni?
Ráadásul nem is regisztráltam a frissítésre,minden magától kezd.Már eltávolítottam a win 10 beszerzés ikont is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- További aktív témák...