Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fujitsu Esprimo P400-as gyári gép . A telepítőjéről a 32 bites Windows 7 van felrakva , mert a munkahelyi szoftverem a 32 bites rendszeren tud futni. A frissítések mindig felrakva. MSSE a viruskergető.
A múlt pénteken az egyik páciensemmel molyolván blue screen jött be és ujra indította magát. Nem volt rá idő, hogy elküldjem a jelentést a MS-nak, mert dologidő volt,de azért egy CHKDSK le lett futtatva a partíciókon , majd a munkahelyi SW indítása után az is újramolyolta magát a saját mappájában.
Ezután minden működött rendesen.
Ma ugyanannál a páciensnél ismét előadta a kékhalált, megint ujraindult , csináltam CHKDSK-t , karban tartotta magát a fagyás után a munkahelyi SW is.
Műveletközpont-karbantartás -megoldások keresése lefuttatva, a MS kérte, hogy még kell neki 3 állomány, de azt írta , hogy most kettőt nem tud magához feltölteni, próbálkozzak később.
Azóta műkszik minden, kérdeztem a délutános kolleganőt, náluk is megy minden jól.
Mi lehet ez?Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
válasz Megane2000 #48213 üzenetére
Igen-igen , csakhogy focista nyelven szólva a RAM a focipálya, az SSD és a vinyó az csak az öltöző, meg a csapatbusz és a kispad.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
válasz freeknight #48161 üzenetére
Ha működik a rendszer visszaállítás, akkor állítsd vissza az ominózus akku lemerülés előtti időpontra. Utána próbáld újra frissítgetni.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
válasz freeknight #48147 üzenetére
Ha van közte a KB3033929-es ,akkor azt nem tudtuk feltenni egy 64 bites AMD-re és egy délutánt elszórakoztatott minket és a végén rejtettük ezt a frissítést. A többi felment, de közben egy húzd-meg ereszd meg ment, merta többi telepítésnek is beakasztott, közben többször volt bootolás közben telepítés vissszavonása és amit még sohasem olvastam :kisérlet az ujratelepítésre.
-
[ Szerkesztve ]
-
Csak egy tipp.
Szedd le róla az Adobe Flash Player 13-as verzióját és vagy ne tegyél fel helyette semmit, vagy tedd fel a 12-est. Lássuk mi lesz !Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
válasz Hurkafej #38347 üzenetére
Szia !
Van ötlet.
Nézz szét a vezérlőpult-felhasználói fiókok-ban.
Nincs-e egy másik rendszergazda is , aki hamarabb volt mint Te.
Vagy volt egy régebbi rendszergazda és azt törölted.
Próbáld valahogy visszaállítani az eredeti rendszergazdát .Ha ezek nem mennek, akkor szerintem b@xhatod , és telepítheted újra a rendszert.
Mielőtt hozzákezdenél várj 1-2 napot , hátha valaki más okosabb mint én.
Üdv ... CsI
-
A 38 326-ra nincs semmi tipp?
-
Most telepítettem ujra a gyári telepítőről a WIN7 32 bites verzióját egy Fujitsu Esprimo P400-ra, mivel a munkahelyi progihoz 32 bites Win kell.
AHCI bekapcsolva.
Tisztára gyalultam a C: partíciót és úgy tettem fel. A gyári sallang partíciók ott maradtak. Lehet hogy EFI , mert elől egy 2Gigás partíció van. Biosból sejtem, hogy EFI lehet , mert a BOOT opcióknál kínál EFI shell-t.
A Driverek frissítve.
Minden tökély , a beletett másik vinyót is jól kezeli.
Tökig letöltve az összes frissítés.
MS Security Essentials felpakolva.Egy gond van.
Alapból megy a You Tube, de kínálgatja a 13-as Flash Playert .
Ha feltelepítem az explorerhez is , meg a firefoxhoz is a 13-as FP-ert akkor lejátszáskor hibával elszáll itt is ott is a lejátszás. Ha vissza leszerkesztem az Adobe Flash Playert akkor megint lejátssza a viodeókat a You Tube, csak kínálgatja az Adobe F. P. 13-as verzióját.Mit csináljak? Hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Egy korszak vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest