- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Router gondok
- Proxmox VE
- Mozilla Firefox
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz Steelmanus #25527 üzenetére
Köszi, rakerestem, ez jonak tünik.. Most nincs itthon üres cd-m, ugyhogy majd csak holnap tudom kiprobalni, remelem jo lesz, de majd jelzem azert, hogy mi lett. Köszönöm addig is megegyszer!
-
dani3l
őstag
válasz Steelmanus #25500 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy mindegyik ugy kezdödik, hogy "menj a start menübe", en pedig meg mindig nem tudok belepni..
-
dani3l
őstag
Üdv.
Akadt egy kis gebasz a gepemmel, remelem ti tudtok segiteni. A problema a következö: tegnap beallitottam egy jelszot a fiokomhoz, amit ma mar nem fogad el.. Lehet esetleg az a problema, hogy nem rendesen lett leallitva tegnap? Hiaba probalkozom, mindig hibasnak irja, meg csökkentett modban is probaltam. Pedig jol irom be tuti.. Viszont volt egy variacio (nagybetü nelkül), ahol kiirja, hogy üdvözöljük, gondolkodik kicsit aztan visszadobja.. Regen tudom volt olyan, hogy csökkentett modban ha belepek, volt egy külön admin felhasznalo, amiböl ki tudtam törölni a masik jelszavat, de most az sincs ott..
Valaki valami ötlet, mit lehet ilyenkor kezdeni vele? Rohadt idegesitö es nem szeretnem emiatt ujratelepiteni, meg van egy csomo minden rajta, ami kellenr..Köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...