Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Ohh, pont ugyan ez a probléma nálam is.
Igazán hálás lennék ha tudna valaki segíteni.
Ha én jól emlékszem, előtte az adobe flash playert töröltem le és utána frissítettem egy újabbra.
Esetleg emiatt lehetett valami hiba, vagy mi okozhatja ezt a jelenséget?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ie11 miatt lehetnek problémák állítólag. Nálam mondjuk nincs probléma vele.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Csontikka
aktív tag
HD Sentinel mit mond a vinyók állapotára, megtennéd kérlek hogy megnézed?
Mindegyik vinyó AHCI módban van vagy valamelyik IDE módban, ha utóbbi nem lehet hogy valamelyik vissza váltott PIO módba?
A telepítés után rögtön tapasztaltad ezeket vagy szépen lassan jött a lassulás?
Eseménynaplódba nincsenek ismétlődő bejegyzések, amikor jönnek ezek a lassulások?
Szerintem a rendszerpartíció és a szabad hely amúgy kevés a hosszútávú optimális működéshez (bár ez csak magán vélemény én inkább min 60-80GB-ot adok a rendszernek), de csak ennek még nem szabadna ilyet okoznia.
A cache biztos hogy nem kevés nagy fájlok mozgatásánál nem sok semmit számít.
apropó milyen alaplap? (nekem volt egyszer egy alaplapom... amihez kiadtak egy bugos chipset drivert, ami a következőt okozta... intenzív HDD műveletek esetén a rendszer szaggatni kezdett (még az egér is belassult), visszatéve eggyel régebbit jó lett)
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Szia!
Nincs bekapcsolva rajta alvó mód. Amióta ez a rendszerem van azóta nem volt kék halál (2011.) Táp rendben, mert játék alatt nincs gond. Azért köszi hogy válaszoltál.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
-
PumpkinSeed
addikt
A Ccleaner-es megoldás azért kell, hogy ne maradjon semmi vissza, mert attól hogy leformázod régi dolgok még fent maradhatnak, de ha le wiperezed a HDD-t akkor tuti semmi nem fog bekavarni, márpedig ott szerintem az MBRel lesz a baj. És ha semmi nincs fent akkor mindent előröl kezdve van esély arra, hogy jó lesz, mert semmi nem kavar be.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
Ha már ott tartunk, hogy mindent ledúrsz róla akkor csináld like a boss. Ha van egy ismerősöd akinek van gépe (már pedig ilyet nem nehéz találni), tedd bele a gépébe. Induljon az ő rendszere, arra szedjetek le egy Ccleaner-t. Abba keresettek olyat, hogy Wipe/Wiper és azt 1x futassátok le a te vinyódra! DE VIGYÁZZ! A te vinyódra!! Mert az visszahozhatatlan töröli azt. Majd ezután hazamész és akkor felteszed az XP-t és Win7. Ezután a vinyó úgy fog kinézni, hogy teljesen üres lesz. Ja és előtte töröld a partíciókat róla, hogy az MBR is eltűnjön. Nekem ez a tanácsom.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest