Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz neverDell #7417 üzenetére
Késő bánat, de talán jobban jártál volna egy wubi-val, ami beépül a windows-ba
Gondolkodtam rajta, hogy virtualizáció alá telepítsem-e, de legjobb szerintem ha muliboottal, külön partíción van mindkettő. De még mindig azon problémázok, hogy vajon miért nem működik az nálam, ami másoknál meg igen? Szóval nem akarom elhinni, hogy ilyen problémám csak nekem van egyedül.
-
aag
őstag
válasz neverDell #7400 üzenetére
Végső esetben felraksz egy cygwin-t, bele egy X-et, kedvenc ftp kliensed és már nem is kell átmenni linuxba.
Ezt én nemértem. Megnéztem mi az. Nekem nem ez kell. Olyan kellene mint a Totalcommander, vagy a Filezilla, de működjön rendesen. A Filezilla például linux alatt sem látja, de az MC, vagy a Krusader igen. Az MC viszont windows alatt már megint nem. Krusader meg nincs windows alatt. Dehát rajta kívül még ezer ilyen kétablakos commander-szerűség van. Most kezdjem egyesével feltelepíteni őket? (Egyre jobban kezdek haragudni a vadiúj Win7 64-esemre. Ezzel jött a notesz, de lehet, hogy legyalulom mérgemben az egészet!)
Itt van ez az oldal, eszerint egyetlen egérkattintás lenne az egész. Csak éppen nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
válasz neverDell #7388 üzenetére
FTP-klienset keresek, nem böngészőt. Fel-le kell töltögetnem. A a rejtett fájlok, a system fájlok stb. természetesen engedélyeztem, de sem a TC, sem a Filezilla nem látja. Olyantól várnék segítséget, akinek ez szintén probléma volt és megoldotta. Előre is köszi a megfejtést!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest