Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
nagyúr
válasz Peczek #58428 üzenetére
Ha W10-et akarsz telepíteni akkor ne a W7-et telepítsd..
Bioson belül a HDD/SSD legyen beállítva elsődleges Boot eszköznek; induláskor a bedugott pendrivet pedig a szokásos F12 boot választó menüben választod ki.
Wint pedig innen töltöd le: [link] (download genuine Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010 and 2011 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers)
[ Szerkesztve ]
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz Peczek #58066 üzenetére
"...de az ugye online stream tartalomra nem jó..."
Miért ne lenne jó, ha tudod a címet? Média/hálózati műsor megnyitása.
(más kérdés, hogy ilyenkor is engedi-e a 200%-ot, ha jól emlékszem egyszer volt, hogy vmit csak 150-ig tudtam húzni)Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
krealon
veterán
válasz Peczek #36348 üzenetére
Megjelenik a „Felhasználói profil szolgáltatás nem tudott bejelentkezni” hibaüzenet
Ha nincs masik adminisztrator felhasznalo, amivel be lehet lepni a javitashoz, akkor a registry kulcsok modositasat egy live Windows es egy offline registry editor segithet elvegezni (pl Hiren's BootCD, Registy Editor PE).
-
Lenry
félisten
válasz Peczek #34526 üzenetére
én is csak külföldön látok, de 200 dollárért nem hiszem, hogy megérné
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Peczek #34524 üzenetére
a licenckulcsok egyaránt érvényesek 32 és 64 bites rendszerekre is, a Windows kiadásaiban van csak megkötés, tehát egy Home Premium kulcs csak Home Premiumra érvényes, de azon belül már 32 és 64 bitre is
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Peczek #34522 üzenetére
majd kijavít egy errejáró, ha nincs igazam, de én úgy tudom, hogy a downgradelt XP az jogilag ugyanúgy Vista, arról meg van upgrade, XP-ről ugyanis tudtommal nincs (talán nem is volt soha)
a probléma, hogy nem vagyok benne biztos, hogy lehet még ilyen frissítési licencet vásárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest