Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz Namelesske #14996 üzenetére
én nem látok ezen a linken letöltési lehetőséget...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
dontibee
tag
válasz Namelesske #15005 üzenetére
Köszi.
Igen a szülői felügyelet már néztem. Az nem jó erre a célra.
Csak azt tudom tiltani, hogy melyik programok legyenek használhatók és azt hogy az adott felhasználó, mikor használhatja a rendszert.
Nekem fontos lenne, hogy elérje a közösségi oldalakat, csak ne azokon töltse az egész délutánját! Mondjuk egy óra korlát után tiltaná az adott oldalt, de akkor lehet nincs rá jó módszer.
Esetleg más ötlet? -
peterm711
aktív tag
válasz Namelesske #14981 üzenetére
Van egy Home Basic Vistám, ami elég rég nincs használva már, megpróbálom azzal, remélem, hogy nem szűnt meg ennyi idő után....
-
Clemi
veterán
válasz Namelesske #14809 üzenetére
Hmm remélem az SFC megoldotta.
Visszatérve az oldalsáv problémára Az SFC ideig-óráig jó volt, de megint szórakozik. Konkrétan az "árfolyam" nevű miniapp ragad be, de nem minden alkalommal. Miután lefuttattam az sfc /scannow parancsot, jó volt egy néhány leállításig, de megint elkezdte, hogy a program megakadályozza a windows leállítását. Szétnéztem a google-val is, és amit találtam rá lehetséges "gyógyszert" azt megcsináltam a registry-ben, bár az mind csak idő rövidítési beállítások voltak. Ami egyértelműen segített még de ismét csak rövid időre, az az oldalsáv cache törlése volt. Az oldalsáv eltávolítása a rendszerből, majd újbóli engedélyezése nem segített, minden ott folytatódott, ahol abbahagyta.
Mindez csak azért idegesít, mert nem tehetem meg, hogy rányomok a leállításra, és itthagyom a gépet, mert sose tudom mikor hülyül meg, és vár a beavatkozásomra.
-
Nowhere
tag
válasz Namelesske #14895 üzenetére
Ráeresztettem most az egész meghajtóra, de maradt ugyanaz. Csak olvasni tudok róla, de törölni, írni nem.
-
törölt tag
válasz Namelesske #14847 üzenetére
Megnéztem Windows telepítő lemezről, számítógép javítása menüpontból ez lett belőle:
Az indítás és helyreállítás sem talált természetesen semmit, van elvileg valahol egy a Windows 7 vásárlásakor készített recovery lemezem is megnézem azzal mit lehet bütykölni.
Szerk: Ez SSD meghajtó, ezen nem volt töredezettségmentesítés.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Namelesske #14833 üzenetére
Jó cikk, köszi, bár sok újdonságot nem mondott.
Viszont nézegettem ezt a windows backupot, bármilyen helyre vissza lehet vele állítani, így már simán megoldom, amit akartam.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Laybee
őstag
válasz Namelesske #14828 üzenetére
Nem
-
Laybee
őstag
válasz Namelesske #14824 üzenetére
Végigment, de nem talált semmit és nem változott semmi. Friss home-premium amúgy. Nem nagy a baj..Köszi
-
steve24
aktív tag
válasz Namelesske #14823 üzenetére
Köszönöm szépen. neki is látok, jelentkezem hogy mire jutotam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Laybee
őstag
válasz Namelesske #14815 üzenetére
Most már igen, de nem tudom melyiket állítsam be. Amúgy ez a gyári, sose nyúltam még hozzá.
-
Nobuo
tag
válasz Namelesske #14811 üzenetére
Köszönöm! -
Clemi
veterán
válasz Namelesske #14806 üzenetére
Köszi, megnéztem nekem már 1 a dword értékem, de eltettem a bejegyzést
-
lakisoft
veterán
-
Steelmanus
addikt
válasz Namelesske #14712 üzenetére
Szia!
Igy mar igeretesnek hangzik a fejlesztes, sikert kivanok Nektek.
-
Steelmanus
addikt
válasz Namelesske #14690 üzenetére
Persze megertelek, amugy en is leszedtem regebben, es beleneztem a tartalmaba, jopar olyan sor volt benne amit meg anno az XP-ben hasznaltam en is. Lenyegeben csak kivancsi voltam hogy mik kerulnek letiltasra, ill. modositasra.
A gond az volt hogy olyanok is hasznaltak akiknek fogalmuk sincs egy registry modositas hatasanak vagy olyan szolgaltatast is letiltottak amik nekik viszont kellett volna, es ahelyet hogy gondolkodtak volna elotte, hiszen irtad hogy csak sajat felelosegre hasznaljak, inkabb Teged szapultak - finoman szolva - a problemakkal.
Remelem nem bantottalak meg hozzaszolasommal, mert nem az volt a szandekom. -
törölt tag
válasz Namelesske #14676 üzenetére
Oké
-
@matthew@
őstag
válasz Namelesske #14691 üzenetére
Értem, a Win-em eredeti csak van egy vírusos progi amit mindenképpen kéne futtatnom kb. fél hónapig és addig szeretném ezt a dolgot használni, ha letiltom a meghajtókat akkor viszont már védve vagyok utána, vagy nem? Illetve hol tudom akkor a XMP-ben letiltani a meghajtókat h ne lássa?
Matthew 24:42
-
Steelmanus
addikt
válasz Namelesske #14676 üzenetére
Mar regebben akartam irni Neked a kulonbozo szolgaltatasok tiltogatasokkal kapcsolatban amit a DirtyWindows Tweaks 4.5.1-el kovettel el.
Idezlek Teged:
Közlemény:
Egyelőre szünetel a DWT további fejlesztése. Ha hibát találtok azt persze javítom. Ideje felülvizsgálni mit akarok ezzel az egésszel.
Ezt csak azert jegyzem meg, mert figyelemmel kisertem a "fejlesztesedet" de velemenyem szerint magad is belattad hogy nem kerek az egesz. -
zoli62
addikt
válasz Namelesske #10312 üzenetére
Köszi, ezek szerint prónálkozni kell.
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #10252 üzenetére
Én lefuttatnék a helyedben még egy memtestet is a biztonság kedvéért hogy azt a hibalehetőséget is biztosan ki lehessen zárni! Egyébként ha a dedikált ati hd3200-al minden rendben működik akkor tényleg sanszos hogy az inteles vga halódott meg azt meg javítani netszesen lehet talán f27 kolléga megoldja neked de sztem az az olcsóbb megoldás ha csak a dedikált vga-t használod, van erre lehetőség ha jól tudom, hogy csak az menjen!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
nagyúr
válasz Namelesske #10254 üzenetére
Gyűjtőazonosító: X64_0x117_Tdr:2_IMAGE_atikmdag.sys
Az ati kártya fosta össze magát. Próbálj drivert cserélni. Ha azzal sem megy, akkor egy úr rendszer egy másik vga ati driverrel. Ha akkor sem megy, akkor kuka az ati.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
gordonfreemN
addikt
válasz Namelesske #10254 üzenetére
Hát, egy újrapasztázástól nem lesz baja, esetleg esélyt adsz annak, hogy ujra szuper legyen. Sőt, én még megpróbálnám azt is, hogy megmozgatom, esetleg kiveszem beteszem amit csak csak lehet, vinyót, memóriát, ha külön VGA van benne, akkor azt.
Másfelől, nem ez a megfelelő topik ennek a kibeszélésére, mert mi hardveres problémáról beszélünk és sokáig ne húzzuk itt a dolgot.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Namelesske #10252 üzenetére
Ha esetleg még akad a garanciából egy kevéske, akkor oda vissza.
Ha már nincs és ha ügyes kezű vagy, akkor szétszedni, porcicát kitakarítani belőle és esetleg még ha biztos vagy magadban, újrapásztázni a IGP-t / CPU-t. Ettől többet én nem nagyon tudok mondani, biztos, hogy IGP hiba (ha szoftveres módosítás nem történt a hiba előtt rajta, akkor hardveres hiba).¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
geprombolo
őstag
válasz Namelesske #10161 üzenetére
Köszi, frissítettem is gyorsan.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Krystal_s
addikt
válasz Namelesske #10022 üzenetére
szia, megvan a program telepítője és már újra is tettem. gondoltam rákérdezek, mert ilyenről még nem hallottam, hogy félig visszamaradhatnak programok
MS oldalán írják:
"Milyen fájlok módosulnak a rendszer-visszaállítás során?
A Rendszer-visszaállítás a Windows rendszerfájlokat, a programokat és a beállításjegyzéket befolyásolja. Módosíthat továbbá parancsfájlokat, kötegfájlokat és más típusú végrehajtható fájlokat is a számítógépen." -
nagyúr
válasz Namelesske #10061 üzenetére
Nálam még a frissítést sem ajánlotta fel. Érdekes. De lehet majd elér hozzám is ez a szépség.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Namelesske #10054 üzenetére
Most nyomtam rá a frissítésre és azt írja, hogy nálam a legfrissebb van + a honlapra is elvisz és ott is azt írja.
-
Something_
őstag
válasz Namelesske #10018 üzenetére
Igen, a 4.5-öt erre már felraktam.
Biztonsági másolatot? Átlag user vagyok, ilyet még nem csináltam. De ilyen pontokat a windows automatikusan csinál nem?
Hogy kell manuálisan? Mindjá dobom fel a másik régebbi gépre. -
Something_
őstag
válasz Namelesske #10016 üzenetére
Nem keveset szívtam vele. Azt hittem bad sectoros a vinyó, ezért nem megy fel.. Átraktam asszony húgának a gépébe, HDD sentinel. 100%-os a vinyó, 1200 nap használattal 2004-es gyártás, 60 gb-s
Felraktam a Dirty Windows mod-ot. Ez a te érdemed ugye? Nem tudok róla nyilatkozni, de kipróbáljuk ezen a régi konfigon és asszony húgának a gépére is felrakom. Kb hasonló.Szerinted az én gépemre is érdemes? Cuccoknál van a konfigom.
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz Namelesske #10009 üzenetére
Hoppá, frissíteni akartam, de telepítettem. Na mindegy, sokat nem zavar gondolom bele a rendszerbe. Reggel majd elindítom és meglátom, mi a helyzet.
Köszi a korrekt választ.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
válasz Namelesske #10008 üzenetére
Van MSE. Lol nálam sem megy. Oké értem! Thx!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Namelesske #10004 üzenetére
Úgy sem jó, elindul, kiírja h nem fut a program, katt indítás és egy pillanatra elindul majd újra leáll.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
geprombolo
őstag
válasz Namelesske #9999 üzenetére
Örülök, hogy katalizátor lehettem. A két újdonságon kívül valami változás történt a 4.1-hez képest? Mondjuk valaminek az értéke megváltozott-e, vagy ilyesmi?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz Namelesske #9989 üzenetére
Jé, az a Nameless az te vagy? Dejó! Nekem bejött a 4.0-ás, a tegnap dobtam fel, laza 20 másodpercet spórolt meg az amúgy is Soluto-val herélt bootidőmből. Király dolog a DWT, köszi!
-
Gordiann
őstag
válasz Namelesske #9888 üzenetére
Ezesetben mit lehet tenni ellene? 8gb ramom van... :S
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Namelesske #9881 üzenetére
Köszönöm!
(majd lehet jövök még pár kérdéssel ha nem baj.)
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Something_
őstag
válasz Namelesske #9877 üzenetére
Oké, köszi. Feltétlenül megnézem.
-
Domlor5
csendes tag
válasz Namelesske #9871 üzenetére
no a szomszédba megvan a 4 GB és ott is 32 bites win7 van
-
Domlor5
csendes tag
válasz Namelesske #9866 üzenetére
Amikor indul a gép, a bios leszámolja a rammokat, megvan mind a 4millio akárhányszázezer tehát mind a 4 GB jön a win7 x86 és már csak 2GB telepített memóriát lát, jön az everest ö látja mind a két 2 GB-os modult de ö is azt mondja hogy össz 2 GB
-
Domlor5
csendes tag
válasz Namelesske #9866 üzenetére
próbáltam cserélni, egyesével stb. mindig ua
-
Domlor5
csendes tag
válasz Namelesske #9864 üzenetére
nem állítottam el semmit újrahúztam a wint mivel alaplapot cseréltem, teszt hogy mit tud, és csodálkozz hogy nincs memória
-
Domlor5
csendes tag
válasz Namelesske #9862 üzenetére
nem a címzéssel van a bajom azzal tisztába vagyok, hanem hogy az egyik memóriát nem kezeli a win
-
tpopity
csendes tag
válasz Namelesske #9784 üzenetére
Szia!
Valóban... Mit le nem írnak a súgóban... Én sem olvasom el mindet.
Tibor -
rétisün
veterán
válasz Namelesske #9779 üzenetére
igen, csak a sötétítést akartam kikapcsolni...
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9771 üzenetére
Én a 4.1-et használom most, a 4.0-át nem mertem még kipróbálni, de van biztonsági mentésem, szal lehet teszek majd egy próbát!
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9769 üzenetére
Na f...a akkor jónak ajánlom! Amúgy tényleg jó munka kicsit érezhető a gyorsulás főleg asszony gépén, az én notimon annyira már nem sztem ssd miatt, mert azzal alapból iszonyat gyors na mind1, akkor ha az sem segít akkor nemtudom mi lenne a megoldás a kis négyzetek eltüntetésére hangszín szabályzóból, sajna ilyennel még nemvolt dolgom, de talán más tud rá valami választ!
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9681 üzenetére
a parancssoros hiba az nálam is előszokott fordulni de a másik a hangerőszabályzónál azzal még sose találkoztam nálam nem volt még ilyen soha.
őszinte leszek, a parancssor nálam is csinálja ezt néha, de nem tudok rájönni hogy miért, ha futtatásba beírom hogy cmd akkor általában jó, de ha a start menüvel hívom meg a progit akkor valamikor lekicsinyíti az ablakot, olyankor a beállítás részébe átlehet méretezni nagyobbra az ablakot és akkor úgy marad!
a minap szedtem le ezt, kipróbáltam kicsit gyorsított a gépemen, nem vagyok híve az ilyen hackeléses szaroknak csak próbaképp néztem meg de eddig nem vettem észre hibákat sőt kicsit gyorsabbnak is vélem a notim tőle, hátha segít neked is próbáld ki, ha nem megy akkor is vissza tudod állítani a régi bejegyzésedet ha csinálsz előtte róla mentést!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
Namelesske
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest