Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _DiEGO_

őstag

válasz animatrix11 #68579 üzenetére

Jesszusom :))
    Nemrég telepítettem egy ilyet ! HDD miatt rettenet volt, plusz volt már rajta szektor hiba is ! Amúgy egy könnyen szerelhető laposka. de nem egy dúvad na. Szóval ment bele SSD 120GB Memória adott volt 4GB 1db DIMM , de :)) az a hűűűtés megoldás :))
    Bakker egy kis venti simán az cpu fele fujta a levegőt , amit a billentyűzet bal oldali részéről pár gomb sarkaiból szív be. Csajé volt, jó teleszívta magát nikotinnal is...

De természetesen felment rá a Win10 64bit Pro.
    UEFI módba, de nem mindegy, hogy Fat32 GPT UEFI vagy NTFS MBR UEFI a telepítő !

Nah szóval felkínlódott, aztán bereggeltem , MS fiók stb... kilőttem amit kikell, uninstall amit lekell, tiltani amit kell :D ráengedtem , hogy akkor frissítse magát, na ez is egy szenvedés volt :DD mondom elég gázos még SSD-vel is.
    De, ahogy elvégzett miden nyavajával , CPU-t nem fogta már semmi , csodák csodájára kissé megtáltosodott. Elsem akartam hinni :))
    Direkt leállítottam párszor, majd bekapcs és láss csodát egész gyorsan betölt stb. Csajszinak mondtam, hogy csakis kikapcsolt állapotban hajtsa le a tetejét, mert onnan tud csak levegőt szívni és ne dohányozzon gépezés közben. :C Szóval Win 10 64bit Pro mehet rá, csak nem mindegy hogyan van kiírval !

Új hozzászólás Aktív témák