Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz Sub-ZeRo #9912 üzenetére
Te mit olvasol? Most írom másodszor hogy nem írtam ilyet... Ha magaddal beszélgetsz miért nekem írod válaszban? Nekem se lassít a másolás, amúgy is külön hdd-n van a rendszer és a másolnivaló nálam... Kérdeztek valamit én pedig válaszoltam.rá legjobb tudásom szerint gyakorlati tanácsot adva. - Én nem az egóm által elvárt napi "én vagyok a legf...bb" életérzésemet biztosítom itt magamnak mint egyesek. Ha segíteni akarsz akkor olvasd vissza légyszíves addig hogy mi a kolléga problémája és arra válaszolj vagy segíts neki ne az én gépemet gyorsítsd - nekem a 100Mb/s másolási sebesség bőven elég. A "sz...r a gépem" -et meg te írtad, - én csak rádhagytam, k...a nem tudom milyen géped van és nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest