Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz Dr. Student #11231 üzenetére
IE 8-ra? Akkor az nem a 9 kompatibilis módja... Szerintem (Mivel a win7 rovatban vagy) először próbáld meg felrakni a 9-et és annak a komp. módját, nekem ez sok helyen jól működik. Az explorerben pedig állítsd át hogy új lapon nyíljon ne új ablakban a felbukkanó új ablak. Egy pőróbát mindenképpen megér sztem mielőtt nekiállnál ie7-nek...
-
dudasj
tag
válasz Dr. Student #11228 üzenetére
Az IE9 kompatibilis módja nem elég a feladathoz?
Nekem mindenhol működik így... -
dudasj
tag
válasz gabo9201 #10261 üzenetére
Lehet vírusos lett az érzékelő Rámentem Csabára majd vissza Szekszárdra és már az se megy
Tolna ami ide 10km. viszont működik még. Tényleg érdekes.
A win7 eredetijét is kipróbáltam, az -17 et mutat ami meg biztos nem jó... Az már régóta nem jól működik, azt olvastam valahol a win8 miatt elvettek valamilyen támogatást tőle win7 alatt azért írogat félre. -
dudasj
tag
Fire/SOUL/CD fórumtárs már leírta
-
dudasj
tag
-
dudasj
tag
válasz geprombolo #10180 üzenetére
Ha megbízható az a táp akkor igen, szerintem is így van. De márkás gyártók manapság nem nagyon adnak már ki ilyen teljesítményűt így ha kell ha nem 450 -550 lessz A táphoz amúgy kevesen értenek, sokan kiszedik a védelmet és visszaadják hogy készen van anélkül hogy tudnák mit csinálnak - ezért kell vigyázni vele. Akiről tudjuk hogy jó benne azzal nincs is gond.
[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz bb.bocs #10174 üzenetére
vezérlőpult - Fent kis ikonokra válts - felügyeleti eszközök.
Itt eseménynapló.
Windows naplók
Alkalmazás
Erre bal klikk, események mentése másként - ments le ahol megtalálod.
A rendszernél ugyanezt.
Majd az alkalmazás és szolgáltatásnaplók - microsoft - windows - windows backup - action center ezt is mentsd le légyszives.
dudas.janos&freemail.hu címre küldd el nekem és átnézem.
De belenézhetsz te is, lehet egyértelmű lesz a hiba. -
dudasj
tag
válasz geprombolo #10165 üzenetére
A procik tényleg nem, de a játékra használt videokártyák anál inkább. Videokari tesztekben sűrűn látom hogy amelyik szgép terhelés nélkül 80w-ot eszik az egy játék alatt simán felmegy 300-ra. A veszteség miatt pedig ha nincs rajta tartalék nagyobb lesz a villanyszámlád is, plusz hamarabb romlik. Pl itt.
És még egy dolog ami miatt én óva intenék mindenkit a gagyi tápoktól: Tavalyelőtt történt hogy egy ismerősöm ismerősének elromlott a tápja és nem cserélte hanem szervizbe (sztech boltba) vitte vissza. Megforrasztották, működött 1 hónapig aztán amikor elszállt akkor ment vele az alaplap, proci, memóriák, hdd-k, dvd író... A boltban kicserélték a rosz tápját, mondván ők azt javították, a többi nem az ő dolguk... Szóval ezen nem nagyon érdemes spórolni. Az a gond ezzel hogy nem feltétlen szakadással romlik el, és olyankor magával viszi a halálba az egész gépet sajnos. Persze ha megbízol a szakiban aki javította mert ismered is akkor oké, de a plusz költég amit rá kell költeni az nagyon kicsi, a kockázat viszont nagy. De ez nem watt hanem márka függő inkább. Attól persze a tied még lehet stabil de gagyi márkáknál nagy a gyártási szórás, nem tudhatja senki mit vesz. -
dudasj
tag
válasz Fire/SOUL/CD #10140 üzenetére
Ez teljesen igaz, de azért durva lenne ha nem is tudna róla
Látom keményebb élet-tapasztalataid vannak mint nekem
- Naplófájlt lenne még érdemes megnézni.[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
-
dudasj
tag
válasz Fire/SOUL/CD #10130 üzenetére
-
dudasj
tag
válasz bb.bocs #10133 üzenetére
Esetleg ezt próbáld meg: Jouny regcleaner Itt a fattyú fájlhivatkozás keresőt kellene futtatnod. Bár az se nagy baj ha végigfuttatod... Gyanítom hogy az a gondja hogy van olyan elérési út a regisztrydben ami a valóságban már nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Fire/SOUL/CD #10127 üzenetére
Nagyon utálós progi nálam amúgy... Nem szeretem az összetúrt regisztryket
- A régi r. beállításokat elmenti hogy visszavonhasd és visszarakhasd amit letöröl.[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Fire/SOUL/CD #10127 üzenetére
Igen, nem is egyszer. De rá is keresek a kedvedért
Itt pl. -
dudasj
tag
válasz tangabuvar55 #10119 üzenetére
-
dudasj
tag
válasz geprombolo #10117 üzenetére
Amúgy biztosan jó az új proci? Én a helyedben azért elindítanám pl. live linuxxal vagy akármivel ami szimpatikus letesztelni hogy biztosan Win hiba-e.
-
dudasj
tag
válasz geprombolo #10111 üzenetére
Én hardver csere után újra fel szoktam tenni a drivereket. Elvben nem kell, de ettől furább dolgokat is tapasztaltam már ha elmaradt...
-
dudasj
tag
válasz geprombolo #10109 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Sub-ZeRo #10098 üzenetére
Kezdek egyre jobban aggódni érted, de komolyan. Próbálj meg Oshot olvasgatni, hidd el segíteni fog, érdemes energiát és időt fektetned bele.
"Az én üzenetem az, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mert Isten is így fogad el téged. Isten tisztel téged, de te máig nem voltál képes tisztelni a saját lényedet. Légy mélységesen boldog, hogy Isten úgy döntött, neked létezned kell, hogy lehetőséget adott neked a létezésre! Így most láthatod ezt a világot, hallgathatod a zenéjét, gyönyörködhetsz a csillagokban, találkozhatsz a többi emberrel, szerethetsz és téged is szerethetnek - mit akarsz még?! Élvezd, amit kaptál! Ezt hajtogatom állandóan: örülj az életednek!
Ebben az életigenlő ünneplésben egyszer csak megvilágosodik benned a felismerés, ahogyan a villám világítja be az eget, hogy különleges vagy.
De ne feledd: ez a felismerés nem az egóból ered; nem arról van szó, hogy másokhoz képest vagy különleges. Nem. Abban a szent pillanatban, pontosan tudni fogod, hogy mindenki más is különleges. Olyan, hogy átlagos, szokványos, egyszerűen nem is létezik.
A lényeg tehát, hogy az azt gondolod: "Különleges vagyok. Különlegesebb, mint az a férfi ott, vagy az a nő ott." - akkor még nem érted a lényeget. Ez pusztán az ego játéka.
Különleges vagy, de nem másokkal összemérhetően, nem másokhoz képest. Egyszerűen csak különleges és egyedi vagy úgy, ahogy vagy."[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz sfdrakex #9917 üzenetére
Nem kaptam fel. De mi nem igaz azon hogy mivel kellene kipróbálnia? És miért nem annak írtok megoldást akinek szüksége van rá? Azzal hogy nekem válaszoltok olyan kérdésre amit nem is kérdeztem nem lesz szegény előrébb... Pláne nem elméleti leírással a fejpozicionálásról, ha én is úgy dolgoznék hogy ha probléma van elmagyaráznám hogy miért nem lehet megoldani rég éhenhaltam volna Megoldást kell keresni ilyenkor nem a megoldási próbálkozásokat oltani megmutatva milyen pengék is vagyunk - miközben a problem ugyanúgy fennáll... De ha beír az illető és tényleg sok partíciója van a gépen - akkor lehet hogy valóban igaza van, de még akkor is ezt azért illene előbb megkérdezni tőle. Merthogy S.z. most eldöntötte hogy akinek ilyen gondja van az csakis és kizárólag azért lehet mert biztos sok partíciót csinált mert nem ért hozzá... Ez az a hozzáállás amivel ha tényleg okosabb lesz a világon mindenkitől infó téren akkor is éhenhalna ebből a szakmából mert nem szabad így szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Sub-ZeRo #9916 üzenetére
A tc-t a hiba okának kiderítésére miatt írtam - a "nem a vm okozza a lassulást?" kérdésére válaszul. A ne windowsalt meg nem a sebesség miatt írtam - direkt ezért került külön bejegyzésbe, nehogy félreértse valaki... tc-vel vagy bármi más fájlkezelővel kényelmesebb másolni szerintem - meg az összes kollégám és ismerősöm szerint is. Valójában magaddal vitatkozol nem velem
-
dudasj
tag
válasz Sub-ZeRo #9912 üzenetére
Te mit olvasol? Most írom másodszor hogy nem írtam ilyet... Ha magaddal beszélgetsz miért nekem írod válaszban? Nekem se lassít a másolás, amúgy is külön hdd-n van a rendszer és a másolnivaló nálam... Kérdeztek valamit én pedig válaszoltam.rá legjobb tudásom szerint gyakorlati tanácsot adva. - Én nem az egóm által elvárt napi "én vagyok a legf...bb" életérzésemet biztosítom itt magamnak mint egyesek. Ha segíteni akarsz akkor olvasd vissza légyszíves addig hogy mi a kolléga problémája és arra válaszolj vagy segíts neki ne az én gépemet gyorsítsd - nekem a 100Mb/s másolási sebesség bőven elég. A "sz...r a gépem" -et meg te írtad, - én csak rádhagytam, k...a nem tudom milyen géped van és nem is érdekel...
-
dudasj
tag
válasz Sub-ZeRo #9908 üzenetére
Lehet, de olyat nem is írtam hogy nem lehet. Az opció a vm nélküli másolást teszi lehetővé. Így nem "fogja" a wint másolás közben - az volt a gondja hogy nem tud másolás közben dolgozni a géppel rendesen. Másrészt az volt a kérdése hogy nem vm probléma-e ez nála. Ha így kipróbálja akkor ez egyértelműen kiderül. - És tényleg sz@r a géped
[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Gordiann #9905 üzenetére
És mit másolsz? Isonál esetleg lehet hogy pl. a víruskergető kitömöríti közben hogy belenézhessen...
Másolj szerintem TC-vel, abban van nagy fájl másolása opció... Ha azzal is gond lesz akkor van gond a gépeddel, erre mások is szoktak panaszkodni Windowsnál.[ Szerkesztve ]
-
dudasj
tag
válasz Domlor5 #9901 üzenetére
Emlékezetből írtam, rég néztem már Akkor sztem próbálj szerezni memóriát kölcsönbe és próbáld ki melyiknek lehet baja. A szomszédból pl. ahol múltkor nézted. Én láttam már ugyanilyen problémát de azon segített egy memória-kivét, kis pucolás az érintkezőn és ecsetelés az alaplapi sloton. De nem biztos hogy szerencséd lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest