- Milyen routert?
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Disney+
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz szabonagyur #40006 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy dorgálást fogok kapni. Nyugodjatok meg, elfogadtam a felhasználási feltételeket, csak így semmit nem ért, hogy új gépet kaptam. Majd ha rájönnek (amit nagyon kétlek), akkor vállalom. A jelszavamat is átírtam korábban, amit szigorúan azon kell hagyni amit ők adnak, mert ha szerelnek míg nem vagyok itt akkor be tudjanak lépni. Arra se mondtak semmit, csak megkérdezték mire írtam át, és ennyi. Fejek nem fognak hullani, ők megtették amit mondtak nekik, most én tenném, ami nekem a jó.
Amúgy nagyon sok gépet szerelek, tudom ez a HDD mire képes friss windowsal, de az biztos, hogy ennél sokkal többre. Ez konkrétan vicc. De ezekkel a beállításokkal se hívogassam már mindig őket, meg várjak rájuk, mert nem érnek rá. ha valami van, akkor visszateszem a jogosultságot.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24