Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
szabonagyur #40006 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy dorgálást fogok kapni. Nyugodjatok meg, elfogadtam a felhasználási feltételeket, csak így semmit nem ért, hogy új gépet kaptam. Majd ha rájönnek (amit nagyon kétlek), akkor vállalom. A jelszavamat is átírtam korábban, amit szigorúan azon kell hagyni amit ők adnak, mert ha szerelnek míg nem vagyok itt akkor be tudjanak lépni. Arra se mondtak semmit, csak megkérdezték mire írtam át, és ennyi. Fejek nem fognak hullani, ők megtették amit mondtak nekik, most én tenném, ami nekem a jó.
Amúgy nagyon sok gépet szerelek, tudom ez a HDD mire képes friss windowsal, de az biztos, hogy ennél sokkal többre. Ez konkrétan vicc. De ezekkel a beállításokkal se hívogassam már mindig őket, meg várjak rájuk, mert nem érnek rá. ha valami van, akkor visszateszem a jogosultságot.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest