Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
szabonagyur #40006 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy dorgálást fogok kapni. Nyugodjatok meg, elfogadtam a felhasználási feltételeket, csak így semmit nem ért, hogy új gépet kaptam. Majd ha rájönnek (amit nagyon kétlek), akkor vállalom. A jelszavamat is átírtam korábban, amit szigorúan azon kell hagyni amit ők adnak, mert ha szerelnek míg nem vagyok itt akkor be tudjanak lépni. Arra se mondtak semmit, csak megkérdezték mire írtam át, és ennyi. Fejek nem fognak hullani, ők megtették amit mondtak nekik, most én tenném, ami nekem a jó.
Amúgy nagyon sok gépet szerelek, tudom ez a HDD mire képes friss windowsal, de az biztos, hogy ennél sokkal többre. Ez konkrétan vicc. De ezekkel a beállításokkal se hívogassam már mindig őket, meg várjak rájuk, mert nem érnek rá. ha valami van, akkor visszateszem a jogosultságot.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest