Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
matthew95(2)
senior tag
-
matthew95(2)
senior tag
-
matthew95(2)
senior tag
válasz Psychonaut #41681 üzenetére
3-4 perc alatt szerintem bőven be kellett volna jönnie.
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Lenne egy gondom a windows 7 telepítéssel. Tudni kell, hogy ezzel a lemezzel már vagy 3x raktam újra a gépem, ezért állok értetlenül előtte. Akkor kezdem is: Beállítom, a BIOS-ba, hogy lemezről bootoljon. Ezek után elkezd lemezről bootolni, betölti a telepítéshez szükséges fájlokat, azonban, amikor bejönne a telepítő, csak a szép kék hátteret látom, meg az egeret ládom, de semmi ablak nem jön be. Mi lehet a probléma?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Most egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok otthoni hálozatot létrehozni egy XP-s és egy Win7-es gép között?
-
matthew95(2)
senior tag
Routeren keresztül, gépnév nem tartalmaz ékezetes karaktert, dhcp. Látja egymást a 2 gép, de nem tudunk egymás között adatot megosztani. 3 gép van a hálozatban a másik kettő leátja egymást és tudnak adatot is megosztani, én viszont csak az egyiket látom és adatot se tudunk megosztani.
-
matthew95(2)
senior tag
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy otthoni kapcsolatot akaurnk csinálni(mindkét gép windows 7-es), megcsináljuk a leírás szerint, de ezt a hibakódot kapjuk: 0x80070035
Mi lehet a probléma? -
matthew95(2)
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #29826 üzenetére
Minden tiszteletem az övé.
-
matthew95(2)
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #29823 üzenetére
Nem hiszem mivel van már vagy 4 éves. Csak bosszantó, hogy megrendeltem a kártyát erre meg nem gondoltam. Végülis mind1 v*terán 500Ft-ért már láttam újat csak az megint + nap.
Ezek milyen minőségűek lehetnek? Lehet megveszem akkor helyben, mert kb. ugyan ott vagyok, mintha neten+postaköltség.
[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Szerintetek olyan létezik, hogy egy USB-s kártyaolvasó csak egy bizonyos méretig ismer fel kártyát? Most szereztem be egy 4gb-os micro sd-t és a gépemen nem jelenik meg amikor bedugom ellentétben az 1gb-ossal. Tudok valamit csinálni v. új kártyaolvasó?
UI.: A 4gb-os már micro sd HC. Lehet, hogy az a gond?
WonderCSabo
Magát a hangot hallom(amikor érzékeli), amikor bedugom a gépbe, de nem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Valaki le tudná írni, hogy hogyan lehet otthoni hálozatot létrehozni?
Egyik gépen xp a másik windows7 van. -
matthew95(2)
senior tag
Helló! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha lefagyott egy excel dokumentumom, és sajna régen csináltam mentést, lehet vele valamit csinálni? Legalább 1,5 órám van benne.
UI.: 2003-as office
[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
Onnan tallóztam, amit alapból kihoz: Windows/Minidump
[ Szerkesztve ]
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Most kaptam egy kékhalált: 0x0000000A! Ez mitől lehetett?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Ma Splinter Cell közben dobott egy kékhalált! A procim húzva van gyári hűtővel prime95 alatt felment 67C, de gondoltam game alatt amúgy sincs 100%-osan terhelve a proci pl crysis alatt volt 57C! Szóval nem tudom, hogy ha húzva van nagy szerepet játszik-e? Ott a kép!
-
matthew95(2)
senior tag
válasz 7Heads Drago #16970 üzenetére
Holnapra jön meg a 2 Englide hűtőm, Hd sentinelt használom, 100%-ot ír!
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Érdeklődnék, hogy sztetek kaphatok-e azért kékhalált, ha a winchesterem túlmelegszik(54C)?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló mindenkinek! Crysis megfagyott majd kidobott egy kék képernyőt, majd újraindult a gép! Mi lehet a probléma? Kékhalál?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Nem tudja valaki miért lehet az, hogy az USB-s egerem állandóan le-vissza csatlakozik, egyszer garival cseréltettem, de evvel az egérrel is előjött. Elég idegesítő főleg pl. FPS-eknél!
-
matthew95(2)
senior tag
Olyat ír, hogyy győződjön meg róla, hogy minden fájl elérhető-e?
-
matthew95(2)
senior tag
Mi lehet a probléma? Win 7 telepítés közben kiírta, hogy nem lehet telepíteni, sikertelen stb.
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy lehet megoldani, hogy az office 2003 elfusson win7-en xp mód nélkül?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy hirtelen 2,31Gb szabad hely maradt a rendszer partíción? Egész eddig 8Gb körül volt! CCCleaner már nem talál semmi nagyobb dolgot! Az pl. normális, hogy a Temp mappa a Windows-ban 5,5Gb?
Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest