Aktív témák

  • l33tus

    csendes tag

    Helló!

    Két kérdésem lenne. Win 7 Ultimate x64 fut a gépen (Acer laptop).

    Hogy tudom azt beállítani, hogy ha hangszórót, vagy fülest dugok a jack csatlakozóba, akkor azon felül, hogy az is működik, ne tiltsa le a saját beépített hangszóróit. (erre itt azért lenne szükség, mert egy kisméretű passzív hangszóró túl gyenge az érthetőséghez, de jó mély, a beépített hangszóró meg szépen érthető, ellenben csak magasat ad. A kettő együtt kimondottan élvezhető hangot adna...)

    Illetve van egy hibája a rendszernek, amit nem tudok értelmezni, és fogalmam sincs hogyan lehetne megoldani, hol keressem a hibát.

    Frissen telepített rendszer esetén is jelentkezik. Bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer. Ha rákattintok vagy a tálcára, vagy az asztalra, akkor a másik meghal. Értsd, ha kattintok egyet az asztalon, akkor onnantól nem lehet a tálcára és annak összetevőire rákattintani többé, és ugyan ez fordítva. Ez mindig csak reboot után jelentkezik. Ha a hiba megtörtént nyomok egy Ctrl+Alt+Del -t és akkor kirak egy bejelentkező felületre ahol a feladatkezelőt is lehet választani. Na itt első kattintásra nem történik semmi, másodikra viszont beveszi. Visszamegyek windowsba és voila működik minden.

    Ezt minden bekapcsolás után el kell játszani :/

    Egy dolgot közben kiderítettem: ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha használatban van bármelyik USB (jelen esetben egér).

    Tippek, trükkök, ötletek?

    Köszi előre is!

    Üdv!

    "mindenki hülye, vagy csak én vagyok helikopter?"

Aktív témák