Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
norma87
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #48299 üzenetére
hm... teljesen be van kattanva. mikor mit csinál...
pl most formáztam, másolni akarok rá.. erre azt kapom "szüntessem meg az irásvédettséget:S
Holott a lemez nincs irásvédett állapotban. -
félisten
válasz norma87 #48297 üzenetére
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy a gépet összekötöd a szintivel és úgy tolod át a zenéket, majd a szintivel másolod floppyra. Ezt követően viszont zárd le a floppy lemezt, hogy ne lehessen ráírni, így ha puszta feledékenységből berakod a PC-be, az semmilyen formában nem tud ráírni.
Mondjuk ezt most is kipróbálhatod, azaz leformázod, rámásolsz, floppy lezár és utána teszed vissza a PC-be, akkor sem látszik semmi?Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
norma87
csendes tag
Arra gondolok még hogy talán ez a 64 bit kavar be...:S
Ha usb -s meghajtóval megoldódna a probléma.. természetesen vennék egyet. -
norma87
csendes tag
a formázással már nincs is baj.. tud formázni.
Egyedül az ami nagyon érdekes...pl: leformázom a lemezt->kész, utána másolok rá pl egy *.txt fájlt. Sikeresen felmásolta. Kiveszem a lemezt majd ujra berakom rámegyek az a: (floppy) meghajtóra.. beolvassa,, de nem mutat semilyen fájlt, a helyet viszont foglalja:S
Ha megint másolok rá valamit.. akkor meg már az előzőleg felmásolt fájlt is mutatja. De ha kiveszem majd megint be... és megnyitom az a: meghajtót.,.. megint nem lát rajta semmit.:S sajnos a szintim sem hajlandó bármit is látni a lemezen...innentől.Próbáltam gyors, teljes formázást is.. egyik sem segített.
Viszont korábban is ez a floppy meghajtó volt benne még az XP "korszakban", és ott gond nélkül látta a szintim is amit rámásoltam a lemezre.Már vagy 7 lemezem ment igy rá... mig nem másoltam rájuk semmit addig a szintim is olvasta a rajta lévő addigi fájlokat (megnéztem). Amint másoltam PC-n még rá valamit..onnantól semmi.,
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz norma87 #48294 üzenetére
És milyen hibát ír ki, amikor nem engedi formázni? Esetleg a Track 0 Bad... hibát?
Gondolom az a floppy meghajtó sem mai gyerek, de ez nem jelenti, hogy baja lenne. Ez régebben is gyakori jelenség volt, hogy amit én rámásoltam floppy lemezre, azt más gépében, a másik floppy meghajtó nem tudta olvasni, de az is, amiről Te írsz.
Az egyik megoldás a lassú format lenne, de int írtad, ez nem megy, ilyenkor szokott jönni a track 0 bad hibaüzi... Régebben volt erre egy speckó progi, ami az ilyen hibát dobó floppy-kat rendesen lehúzott és utána nem volt már gond a lemezekkel...A másik, hogy egy USB-s floppy-ba befektetsz, bár szép áruk van...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
norma87
csendes tag
Sziasztok
Mi baja lehet az operációs rendszernek a Floppy meghajtóval, ha a következő hibával találom szemben magam.
Adott a Windows 7 64 bit, oprendszer. Én még jelenleg is használok floppyt, a szintetizátoromba ezen keresztül tudok midiket juttatni.
Korábban XP oprendszerem volt, azon minden gond nélkül tudtam használni a floppy meghatót.
Azonban
Most hogy felkerült a Win 7 64bit, itt a következő dolog történik:
Elővettem a lemezeim, beraktam a szintibe, a számítógépbe...minden ok-é, látja a rajta lévő fájlokat. Másolni is letudom róla. DE amint a számítógépről másolok lemezre valamit, majd kiveszem a lemezt, onnantól "meghalt". Se a szinti, sem pedig a Pc nem látja már a rajta lévő fájlokat. Formázni már nem engedi.... Ha rámegyek a tulajdonságokra, az ugy jelzni mintha még mindíg rajta lennének a fájlok, magyarán a helyet foglaltba mutatja, de fájlok sehol:S
És ezt sem a PC-m, sem a szintim már nem látja (egy lemezre rámásolást követően). MI lehet a baj?????
(bocsi ha rosz topicba irtam)
És köszönöm előre is segítséget. -
félisten
Ööö, szerintem, pont úgy mint XP-nél... Jobb egér a programon vag ypl a satrmenüben a progi ikonján/Küldés/Asztali parancsikon létrehozása. Ha meg nem erre gondoltál, akkor írd le kicsit pontosabban...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
A win7-nél, hogy lehet a telepített programok ikonjait kirakni az asztalra, úgy mint pl. az xp-nél is van? (Sajna én nem találom a megoldást )
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
válasz Alpachino #48281 üzenetére
Hagyad alapon, mert nem tudod melyik alkamazás fog érte szólni. Majd a win kezeli magának.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Alpachino #48281 üzenetére
Átállítani lehet max, mert 200MB alatt visít hogy az kevés lesz (bár nálam is csak 16-128MB között mozog). 4GB felett már ajánlott is.
Számítógép - Tulajdonságok - Speciális Rendszerbeállítások - Speciális - Teljesítmény - Beállítások - Speciális - Módosítás..
Remélem tudsz boldogulni ezek alapján.[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Alpachino
veterán
Egy gyors kérdésem lenne. 64bit-es Win7, 8GB ram esetén ki lehet-e kapcsolni a lapozófájlt ? Ill. a min. állítani 400mb-ra.......
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bazsi83vp
senior tag
hali - a win update feltette .net framework 4-et. Erre igazából mi szükség van? Mi használja? Vagy legközelebb ne engedjem, mert esetleg felesleges, ha nem sír érte valami program? Köszi
-
MrSealRD
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #48273 üzenetére
Ok. Kösz az útbaigazítást.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Alignálásban kérnék segítséget.
32256 a kezdő szektorom. Viszont a "Cluster size"-nál csak 1K, 2K, 4K, 8K, 16K, 32K, 64K tudok választani partícionálásnál. Igaz ez DOS-os Partition Magic.
Rossz az irány? Nem így kell?
Esetleg arra gondoltam még hátha működne az XP telepítővel való partícionálás, majd utána betenni a Win7 telepítőt. Mintha így csináltam volna annó...
Azt tudom hogy a Win7 telepítő létrehoz egy 100Mb partíciót, ez a verzió azért nem jó.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #48271 üzenetére
Köszi, frissítettem is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz MrSealRD #48272 üzenetére
Nem sok köze van a kérdésednek a W7-hez, inkább itt tedd fel.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Van az alábbi elérési út:
c:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Ezen belül két mappa:
Windows Live
Windows Live ContactaAnnak ellenére, hogy néha napján van használva a Live Messenger ez a két mappa 54MB/380MB helyet foglal el, és kicsit zavar.
Tudja valaki mi a fenét tárol itt a program?
Szükség van ezekre a fájlok? Ha nem, akkor rá lehet venni a messenger-t, hogy takarítsa el a piszkát, vagy simán delete a mappára?Előre is kösz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
Akit esetleg érdekel és kipróbálná: Flash Player 11 beta | New features
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz fatal` #48265 üzenetére
Lehet, csak annó emlékszem, hogy Xp, meg Vista idején is egy exe volt a töltőkép maga is, és valami ilyesmi neve vo't, dehát már a fene sem emlékszik pontosan..
Én is valami hardveres dolgot sejtek ott, főként úgy, h terhelt állapotban jött elő, de ez csak tipp.
Véleményem szubjektív...
-
Nem, nincs semmi emuláció, mint pl. xp mód esetén.
CTM
Később is meggondolhatod magad, mert a licence átjárási lehetőséget ad 32 és 64bit-es rendszer között. Feltéve ha ugyanaz a nyelv, és verzió. Neked csak a telepítőmédáról kell gondoskodni.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
qfm
őstag
Köszönöm a választ.
Nem ismerem a pontos vezérlését, azt értem hogy ha 64bites alapon van, akkor az alap gyorsabb 64-bites programokkal, de azt nem tudom/tudtam hogy ha 32-bites módba kell mennie, akkor kell e valamit emulálnia vagy csak simán futtatni tudja a 32bites kódokat normál sebességgel.
[ Szerkesztve ]
-
Hivatalosan igen, viszont ha a support(telefon)on keresztül elmeséled, hogy tönkrement az alaktrész, és ezért cseréltél "fődarabot", akkor újraaktiválják.
Ha rendszeresen csereberéled a vasat, célszerű dobozos verziót venni.A 64bitnek csak előnye van. Miért/mitől lenne lassab?
-
qfm
őstag
Sziasztok,
ha oem windowst veszek, feltelepítem, és utána bármilyen alapvető alkatrészt megváltoztatok aktiválás után a konfigurációba, akkor ugrik az érvényes licencem? Vagy mi lenne olyankor a teendő?
Köszönöm
Ui.: az előző hsz-ről eszembe jutott még egy kérdés. Ha 64bit-est rakok fel, és nem 64bites programok futnak rajta, akkor lassabb valamivel mint a 32bit-es verzió? Vagy csak előnye van a 64 bitesnek?
[ Szerkesztve ]
-
Na ez talán olvasható....[link]
Célszerü a bővítés mivel a RAM-ból sosem elég.
alapesetben is többre van szüksége és csak kivételes esetben gyorsabb
?? Ezek a városi legendák .... Miért lenne többre szüksége, és miből?
Miért (mitől) lenne gyorssab a 32 ill 64bites verzió? Az más kérdés, hogy ha a rajta futó program kihasználja a 64bites rendszer előnyeit, akkor gyorsabb lehet a 32bites verziónál. Viszont ahogy nézem mezei irodai feladatokra használnád, ahol aztán egyáltalán nem szignifikáns a különbség.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
CTM
csendes tag
Csak 1 gépre kell, köszönöm szépen, hihetően hangzik. /Kár, hogy nem tudom megnyitni a linket :S/
Még arra lennék kíváncsi, hogy: AMD Athlon II X2 240 2.80GHz + 2GB Ram párosítás kényelmesen ki tudja szolgálni az irodai alkalmazásokat? win7+office+böngésző+pdf olvasó
Mert ha nem elég és ajánlott lenne a 4GB, kénytelen vagyok 64biteset szerezni, viszont 64bites rendszerrel nincs tapasztalatom. Eddigi utánajárás alapján látja a 3GB-nál több memóriát is, viszont alapesetben is többre van szüksége és csak kivételes esetben gyorsabb. -
superecneB
őstag
Sziasztok!
Lehetséges olyat csinálni Win7-ben hogy megcseréljem a bal és a jobb oldali hangszórót? (jobboldalin van a hangerő szabályzó és kényelmesebb lenne ha a bal, közelebbi hangszóró helyére tudnám tenni) A hangkari drivere nem megoldás mert nem akar feltelepülni Win7-re.
-
W7 home premium licence magyarul
" a szoftver licencelése példányonkénti, számítógépenkénti alapon történik"
Ugyanakko bizonyos számú licence felett megérheti a mennyiségi konstrukció, amiről a helyi dealer tud részletes infót adni.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz Sub-ZeRo #48242 üzenetére
Nem 1 HDD van a laptop-ba.
Csak BIOS-ba RAID mód van engedélyezve AHCI helyett.ezt akarom átállítani, csak kékhalál van.
Próbáltam többféle registry átírást, de nem sikerült elindítani.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Már miért ne lehetne? Semmilyen korlátozást nem tartalmaz a licence arra vonatkozólag, hogy természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezet melyik kiadást használhatja legálisan.
Az üzleti és haladó felhasználók alatt, az MS mást ért. (nagy, domain alapú hálózatok támogatása, stb...)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
CTM
csendes tag
válasz hackeeeee #48248 üzenetére
Ezt az összehasonlítást ismerem. Láttam már szép listákat, hogy melyik miben tud többet. Engem főleg jogi szempontból érdekelne, mert hiába írják, hogy "üzleti és a haladó felhasználók igényeit" , de ha teszem azt az én vállalkozásom igényeit már a Home Premium is teljesíti, akkor legálisan végezhetek-e rajta üzleti tevékenységet?
-
-
CTM
csendes tag
Bocsi az egyszerű kérdésért, de a win7 mindegyik verziója használható üzleti célra? Mármint jogilag. Mert az ajánlásokkal számos helyen találkozom, de konkrétan, hogy üzleti célú tevékenység folytatható-e win7 home premium-on azt nem. :S - Mert számításaim szerint nincs szükségem a Professional változat extráira.
-
nagyúr
válasz oregcsóka #48244 üzenetére
Hát egy mse 2-őt dobj fel, vagy egy avirát, esetleg egy avg-t. Ezekből elég az ingyenes is, kivévea az mse, mert abból csak az van.
-
Воланд
titán
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, ha fut a defender, meg a beépített tűzfal, az elég védelmet nyújt? Nincsen szükség külső víruskereső és tűzfal telepítésére?
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
nagyúr
válasz emre33 #48240 üzenetére
Nincs rá semmi mód. A raidhez minimum 2 vinyó kell és arra a kettőre van telepítve.
Az ahci-hez, meg 1 vinyó kell és ha csak az egyik vinyót nézi, akkor csak a fele adatok vannak rajta. Szóval ez csak újratalapítéssel tudod megoldani."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Egy lenovo ideapadon behalt a win 7. Recovery előtt le kéne mentenem róla pár képet, de egyelőre nem tudtam megoldani. Pendrive-ról futtattam a hirens boot-pt, majd arról a mini xp-t, de ott az intéző nem látja a c-n a fájlokat.
Tud valaki más módot, hogy lementsek róla dolgokat?
Vagy létezik esetleg valamiféle helyreállítás úgy, hogy ne tűnjön el róla semmi?
(bár jelen pillanatban valamiért a recovery se jön be, csak a párás füves háttér...??) -
PowerBuldog
veterán
Hali!
Hátha tudja valaki, hogy miért van ez: újraindítás után a Win7 nem natív felbontáson használja a monitorom, és az asztali ikonokat mind balra igazítja (a megszokott elrendezésemet elb...va). Normális újraindításról van szó, semmi reset gomb vagy ilyesmi.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nagyúr
válasz emre33 #48233 üzenetére
Újratelepítés nélkül nem fog menni. Csak raid mode, telepítés nélkül.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenen hogy vettem egy hp pavilion dv6-6002-eg tip. notit és szeretném újrahúzni a windowst. Elindítom a win7 telepítőt pendrive-ról és közli hogy valami cd dvd driver hiányzik. Majd ott lehet tallózni drivert de nem találtam hozzá valót(hp CDDVDW TS-L633R). Valaki találkozott már ilyen problémával?Nincs kerítés.
-
polonic
félisten
Üdv!
Nem értek a kékhalál elemzéséhez, úgyhogy ebben kérnék segítséget tőletek. Ezen a gépen eddig nem is volt egyik oprendsszerrel sem.
F1 2010-zel játszottunk és egyszercsak megtörtént a kékhalál. Aztán megint játszottunk, és újból megtörtén. Később mégegyszer. Tehát összesen 3 volt. Mindegyik az f1 alatt.
Itt a bluescreen viewerről egy kép:Mindhárom hibánál más ok látszik.
Amit még észrevettem, hogy aida64 elindításánál a smart adatok ellenőrzésénél sok időt eltöltött, több mint egy percet. Máskor pillanatok alatt betöltődött.[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
Laptop. RAID módba lett windows 7 32bit telepítve.
Ha bios-ba AHCI módot bekapcsolom kékhalál induláskor.Több leírtás alapján is probáltam megoldani, de nem sikerült.
Tudtok egy tuti biztos módszert, hogy AHCI módba is elinduljon a windows (újratelepítés kizárt)
kösz
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
BigManus
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #48214 üzenetére
Chipset driver is fent van, de úgy is próbáltam, hogy nem raktam fel.
WU-ról nem jön hozzá frissítés.
Alapon meg driver nélkül nem jó, mert AutoCAD Inventort használok és amikor az alkatrészt forgatnám 3D-ben, akkor szaggat és darabos a kép.
Tehát nekem azért ennyire fontos, mert munkához kell, játszani soha nem szoktam.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Clemi
veterán
Szóval valami nagyon bekavart A máodik ujraindításnál nemhogy nem szinkronizált, hanem visszaállította az időt 2 órával korábbra, mintha más időzónában lennék, ráadásul a manuális frissítést sem engedi hiába nyomkodom.
-
Clemi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #48221 üzenetére
Ebben az egészben az az érdekes,, hogy ez egy gyakorlatilag 2 napos W7x64 és semmilyen piszkáló program nincs telepítve, semmit nem állítottam el, sőt alig van még rá program telepítve (szinte csak a legszökségesebbek), és mégis ilyet csinált.
Az egyedüli program talán ami bekavarhatott, az a VMware workstation, ez az egyetlen program, amit mostanában kezdtem használni, hogy kipróbáljam az OS X Lion-t.Amit találtam hibát, az annyi volt, hogy a szolgáltatások között a windows idő manuálisra volt állítva. Mondjuk lövésem nincs, hogy ennek milyen állásban kell lennie
Ezt átállítottam, ujra indítottam a gépet, és megint azt a választ adja ha frissíteni akarom, hogy a windows idő szolgáltatás nem indítható el, próbálkozzak később, és mindegy melyik szervert választom ki ugyanez a válasz. -
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehetne azt megoldani, hogyha egy tartományba léptetett gépről kijelentkeznek, akkor is elérhetőek legyenek a megosztott mappák.
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #48221 üzenetére
Jó na... Én magára a hibára reagáltam alapból, utána olvastam tovább.
Véleményem szubjektív...
-
félisten
Próbáld csökkentett módba indítani a W7-et, állítsd át az órát, aztán restart, de újra csökkentett módban. Akkor is eldobja?
Ha igen, akkor valamilyen progi okozza, ilyen lehet pl antivirus, rendszer buherátor/tweaker/optimzer stb vagy akár 3rd part képernyő-kímélő alkalmazások...hackeeeee
Az imént írta, hogy azt nem tudja átállítani...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Állíts be másik időzóna szervert.
Internetes idő->beállítások módosítása->time-nw.nist.gov->Frissítés
Én telepítés után ezzel kezdem, hogy átállítom erre, vagy valamelyikre gov-osok közül, mert a windows.com-os sz@r...
De ha nem tudod módosítani, akkor ott valami más gond van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
@matthew@
őstag
válasz pocokxx #48207 üzenetére
Van h fogy valamennyi és utána akár 2 perc múlva már megint több van, előbb egy CCleanert végigfuttattam és kb. 1GB-nyi sz@rt talált lehet azokat leszedem vele Szóval szerintem is a sok ideiglenes file lehet az ok Köszi a helpet!
Amúgy megnéztem h melyik mappában van sok adatmennyiség változás és az általad leírt 1.-ben volt h pár száz MB-ok is voltak különbségekMatthew 24:42
-
Clemi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #48216 üzenetére
Igen, ha beállítom, visszaállítja magát. A szinkronizáló szervert meg nem engedi lecserélni, mindegyikre azt mondja, hogy nem indítható el.
Most egyébként OS X alól írok, és ebben jó az idő, úgyhogy tuti a W7 a ludas. -
félisten
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Megint akadt egy irtó hülye problémám, amivel a W7-es pályafutásom alatt még nem találkoztam.
A rendszer idő teljesen meghülyült. Hiába van beállítva az időzóna, hiába van a BIOS-ban a pontos idő beállítva, a rendszerben egyszerűen 2 órával kevesebb van, mint kellene.
Most egyébként 09.12-van valójában.
Van erre valakinek esetleg megoldása?
-
félisten
-
-
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Leginkább driver a gond, de Window7-re tehát ide írom.
Adott egy Asrock 775Twins-HDTV alaplapos gép. Integrált ATI Radeon Xpress 200 videó kártyával.
A problémám az, hogy Windows7 32 bit-re nem találok égre - földre drivert hozzá.
Volt már egyszer rajta egy Catalyst, de már nem emlékszem melyik.
Viszont nem találok hozzá egyáltalán.
A gyártó oldalán ami van nem jó. A Catalystok közül amiket találtam ATI Radeon Xpress 200-hoz azok nem működtek, vagy hibával leállt a telepítés vagy kék halál lett a vége reinstallal.Megköszönném, ha valakinek volna ötlete driver ügyileg.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz @matthew@ #48197 üzenetére
Ezek törölhetők, ha kell
c:\Users\felhasználóneved\Appdata\Local\Temp\
c:\Windows\Temp\
c:\Windows\SoftwareDistribution\Download\Hát lehetnek ideiglenesen letöltött fájlok, a vírusirtó pucolgat valamit a háttrében és karanténba rakja (szintén C: ), először megnyitott portable programok, ha a cről indultak. Ezek mind eszik a helyet. Ha mindennap elfogy 300MB, azért arra jó lesz odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz @matthew@ #48200 üzenetére
Az, hogy ki mit mond, az egy dolog...
Sokan mondják magukról, hogy informatikusok, és értenek a számítógéphez.... De ez máskérdés, de az h vki programozó, az nem jelent semmit.. (már bocsánat...) Abban esetleges igaza van, hogy CSAK a win tűzfala nem feltétlen nyújt biztonságot.. Bár akinek ez már nem elég, annak már mindegy, hogy mit telepítünk fel.
A Win7 tűzfala már egész jó, Vista-é még kicsit beteges volt, ahhoz képest is javult..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
polonic
félisten
Semmi gond.
Az xp tűzfala nem ajánlható tényleg. Mondjuk már inkább az egész xp nem.
De a win7 tűzfalát lehet használni nyugodtan, be lehet konfigurálni elég részletesen, tud két irányba is szűrni. Aki meg olyan módon használja a gépét, azt lehet, hogy egy comodo sem véd meg.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Klasszissal jobb annál. Abban viszont igaza van, hogy sok esetben egy külső program tűzfala jobb a gyárinál, pl 2 irányú szűrés, meg a számos többi funkció miatt amit beleépítenek.
De ha azt nézem, hogy egy tűzfalnak mi a feladata azt elvégzi teljesen jól.
Szóval, ha nincsenek extra igények a beépített teljesen rendben van.Gorneck#1239
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest