Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #48597 üzenetére
Múlthéten nem jött Office frissítés, vagyis én nem kaptam csak a Windowshoz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Fire/SOUL/CD #48588 üzenetére
Írtam választ oda.
(#48596) AMD Power: Akkor bejött a Live Mail, örülök.
(#48590) pete_21: Azt azért nem mondanám, hogy rendesen, sajna nem annyira hatékony ez mint már az i-s szériánál, de a semminél jobb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz Sub-ZeRo #48591 üzenetére
[link]
De ez az idők kezdete óta így van nálam, minden gépen... (kézzel frissítek, hamvazó kedden) Múlt hónapban még jött rendesen Office-hoz(a W7 frissítésekkel most sincs gond), ebben a hónapban már nem. És ahogy írtam, teljesen szűz telepítést követően sem jön egy darab frissítés sem az Office-hoz... Tényleg nem értem...Vagy esetleg a W7 SP1-nek megléte kell ezentúl, az Office frissítések eléréséhez? Komolyan nem tudom mire vélni a dolgot...
Vagy valamelyik "remek" W7 frissítés teszi be a kaput. (Szűz telepítésnél is először a W7-et frissítettem WU-ról, azután tettem csak fel az Office-t és próbáltam frissíteni. Sajnos ahhoz már nincs kedvem, hogy újra felpakoljam az OS-t, meg az Office-t és úgy megpróbálni a WU-t)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
AMD Power
titán
Tökéletes lett a levezéseim is... Kezd végre összeállni a Win 7-em.
-
polonic
félisten
válasz pete_21 #48590 üzenetére
Itt valami nagyon érdekes dolog van.
Az egyik modult tegnap teszteltem több, mint 6 órán át, 13-szor végigment a teszt, nincs hiba. A másik modul meg most tart 3 és fél óránál, 7-szer ment végig és itt sincs hiba.
Mondjuk a ramos topikban kaptam ötleteket.
De nem értem, hogy a win-es memtest meg akkor miért jelzett egyből. -
AMD Power
titán
válasz Sweet Lou 6 #48592 üzenetére
Köszönöm szépen.. már töltöm is.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ezt az üzenetet kapom mielőtt betudnék menni az asztalra. " tpnative program not found- skipping autocheck " mitől van ez? Illetve mit kellene csinálnom?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #48588 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pete_21
addikt
válasz hackeeeee #48454 üzenetére
Megnéztem BIOS-ban, és be van kapcsolva a C1E is, és az Intel Speedstep is. (Ez legjobb tudomásom szerint az EIST.)
Akkor elvileg takarékoskodik rendesen.(#48522) polonic: Akkor biztos rossz a ram. Nekem is volt egyszer, hogy meghalt a memória, és a memtest már indítás után szórta a hibákat. Vidd vissza párban a modulokat, és kicserélik újra.
-
félisten
Bocs, nem ide tartozik, de talán hamarabb érkezik válasz, valami ötlet: [link]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
AMD Power
titán
Biztos én vagyok a hülye de hol az Outlook?
-
pc-eye
tag
Srácok valaki help pls : erre.
-
AMD Power
titán
Hol tudom beállítani ,hogy milyen programok induljanak el vagy éppen ne induljanak el automatikusan a Win indulásánál?
-
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #48576 üzenetére
Vagy ha ott nem tudod kikapcsolni, akkor így csináld:[link]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Süni 1985 F #48575 üzenetére
Energiagazdálkodásnál megtalálod a vezérlőpultban.
-
Süni 1985 F
senior tag
Nem tudom ki vagy mi állította el sztem asszony volt...
Szóval ugye eddig úgy indult be a gép,hogy bekapcsoltam és felállt a windows.
Most elindul a gép és kék háttérnél megáll és a felhasználónevem van középen a kis képpel rá kell kattintanom és csak azután áll fel a rendszer.
Hogyan tudom visszaállítani,hogy automatikusan újra az én felhasználó nevemmel induljon el a win7TDI POWER
-
nagyúr
válasz Hooper #48573 üzenetére
Akkor vga driver törlés, és újra felrakod, vagy visszaállítási pont, ahol még jó volt az aero.
(esetleg egy drasztikus módszer, hogy újra rakod)"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Papa_G
csendes tag
válasz fatal` #48558 üzenetére
Koszonom a segitseget.
Megkeresni ugyan nem volt idom ekozott a keves hsz kozott, de a kulcsszot (tulajdonba vetel) megadtatok, ugyhogy igy megtalaltam a neten.
Talaltam is egy kis programot, amivel meg tenyleg konnyu volt.
Ha valakinek megint ilyen gondja van, kuldjetek 48555 kornyekere.
Itt a link:
http://goo.gl/sxeHb
Ugyhogy koszonom nektek tenyleg. Tovabbi szep napot.[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Az normális, ha fut a FurMark (szőrösfánk) VGA teszt, a win7-et ez nem érdekli és beindul a képernyőkímélő?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
pc-eye
tag
Erre valamit ?
-
pc-eye
tag
Hellosztok!
Annyi problémám lenne, hogy nemrég pár napja raktam újra a gépemet. Windows 7 Ultimate került rá és valami oknál fogva ha esetleg skypon vagy teamspeak-en beszélek minden más hangerőt leszed 25%-ra. A hangoknál kivan kapcsolva, hogy ne csináljon műveletet. Szóval fogalmam sincs. Előre is köszi.
-
Cickánykoma
tag
válasz Lastemperor #48563 üzenetére
A vinyók HDsentinellel vannak figyelve, 100/100-osak.
A tápom még garos, most lesz 1 éves (Corsair HX650)A RAM-okat memtest-el még nem néztem meg, azt még megejtem.
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
Lastemperor
tag
válasz Cickánykoma #48562 üzenetére
Szia!
Teszteld a memóriákat (memtest86), merevlemezeket (gyártó hivatalos tesztprogramjával, egyenként, teljes felület tesztel).
Ha már nem garos a tápod abba is belenézhetsz, ha találsz púpos kondit, már van is egy hibaforrásod![ Szerkesztve ]
Ain't no rest for the wicked, money don't grow on trees
-
Cickánykoma
tag
Sziasztok !
Az alábbi probléma idegesít már egy ideje. A gépemet használom, mennek az alkalmazások gond nélkül, egyszer csak kattintok valahova, és az egész win csontrafagy, nem reagál semmire, újra kell resetelnem. Nincs kékhalálozás, csak megfagy. ezt naponta min egyszer eljátssza. Nem terhelem extrémen, amikor fagy, alapvető, nem kimondottan nagy igényű programok futnak (Chrome, FF, Office, MSN, Skype, Gtalk,Thunderbird, Foobar2000, Filezilla, utorrent) amikor ez történik.
A gép nem melegszik túl, ez biztosan kizárható, mivel folyton nézem, a proci 54-55 fok max, a HDD-k 30-33 fokosak. Megcsináltam azt is már, hogy megigazgattam a HDD-k+SSD kábeleit, a tápkábelt, kiportalanitottam a házat, a RAM-modulokat kivettem, megmozgattam, megcserélgettem, hasztalanul.
Használt OS: Windows 7 x64 UItimate SP1 ENG
Van valami tippetek, hogy hol keresgéljek még lehetséges hibák után ?
Eléggé idegesít, hogy megszakad naponta legalább egyszer a munkám egy ilyen fagyás miatt. Ezek a fagyások kb. 3 hete kezdődtek, előtte soha nem tapasztaltam ezzel a telepítésű Win7-emmel ilyet (már lassan 1,5 éve fent van).Előre is köszi a tippeket.
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
válasz fatal` #48558 üzenetére
Ne a sajátjába vegye, mert akkor a következő Windows telepítésnél megint eljátszhatja. Inkább vegye a "Hitelesített felhasználó"-ba vegye, mert akkor ugyanúgy meg tudja nyitni, menteni és a következő Windows újratelepítésnél már nem lesz probléma. Ezt csak saját tapasztalatból mondom, és működőképes.
-
fatal`
titán
válasz Sub-ZeRo #48553 üzenetére
Ha 2-4be rakod sincs semmi, ráadásul ha valamelyik slotja szar, akkor pont elkerülheti a kékhalált.
(#48554) hackeeeee: Tehát nem lesz, mivel polonicnak intel lapja van, láthatod az adatlapján.
(#48555) Papa_G: Vedd azokat a mappákat saját tulajdonba, korábban többször le volt írva a topicban a mikéntje.
(#48557) @matthew@: Igen, a temp mappa tartalmát nyugodtan törölheted.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h ennek a mappának a tartalmát lehet-e törölni, vagy néha ajánlott is: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Temp
Itt volt nekem egy trójaim és ettől szeretnék végleg megszabadulni, bár a vírusirtóm elméletileg karanténba tette, szóval ennek a tartalmát lehet törölni ugye?Matthew 24:42
-
Papa_G
csendes tag
Helo!
Lenne egy problemam. Ide iranyitottak. Bele is vagok ha nem baj.
Volt egy laptop, nem mai darab. Ez hirtelen elhalalozott. De a wincsi eleg uj, viszont tele van ceges adatokkal, amik fontosak. legalabbis nekem.
Gondoltam lementem ugy, hogy veszek egy usb adaptert. Reszben mukodott is, de csak azokkal az adatokkal, amik nem jelszoval vedett felhasznalofiokokban (mar ha igy hivjak ) voltak. A lenyegesebb adatok a jelszoval vedett rendszergazdafiokban (Ezt mar tuti nem igy hivjak ) voltak elmentve. Es itt a win7-ben nem engedi ezeket a mappakat megnyitni.
A baj az, hogy a jelszot tudom, csak azt nem, hova kell beirni.
Probalkoztam azzal, hogy bebootoltatom errol a wincsirol az uj laptopot, de nem akarja az igazsagot. Addig megy ameddig meg nem jelenik a windows emblema, aztan ujraindul.
Van e otlet erre?
Probaltam keresgelni a topicban, dehat van vagy 50000 hozzaszolas, nekem meg csak egy eletem.
Nezelodtem a neten, de meg azt sem tudom hogy keressek ra rendesen.
Halas lennek a segitsegert. -
nagyúr
válasz fatal` #48552 üzenetére
Azt viszont nem néztem, csak mikor már megírtam a hsz-t.
De akkor is ha két modulod van, az 1-3-ba kell rakni. Annó én a könyvet átolvastam, mikor nekem is így kellett rakni és az 1-3-as felállást ajánlották."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz fatal` #48547 üzenetére
Ha AMD-s lap, akkor egymás mellettibe kell pakolni. Tehát 1-2, vagy 3-4.
(#48548) polonic: Próbáld ki, hogy vedd ki az egyik modult, rakd 1-esbe, használd, ha fagy, akkor rakd be a másikat, ha nem fagy, akkor is cseréld ki, hogy kiderüljön, hogy a másik modul rossz-e.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz fatal` #48547 üzenetére
Jól mondod szokott, de pl. az én lapomba úgy van dual chanel, hogy az 1,2 meg a 3,4-ben van 1-1 giga ram. Amúgy meg úgy az elsőbe rakni (is) hogy az első slotban bele kell rakni a ramot. Ez olyan mint a sata-nál az, hogy a 0-s, vagy az 1-es helyre érdemes rakni a rendszer vinyót, attól függ, hogy milyen számozással van készítve. Ennyi.
-
-
nagyúr
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
segítségeteket kérném a következővel kapcsolatban:
Elszállt az Aero felületem, a következő üzenetet dobja ki:Windows távsegítségre vagy Live Mesh program jelenlétére panaszkodik. Előbbit szerintem kikapcsoltam, utóbbit nem tudom hogy mi.
LogMein volt fent nemrég de leszedtem.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
[link]
[link]
Ezeket nézted már? Átolvastad őket?
Amit hackeeeee linkelt oldalt, ott kellene az ahci drivert kipróbálni, persze azt, amilyen az oprendszered lesz, 32 vagy 64 bit-es."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
lsc
nagyúr
válasz hackeeeee #48542 üzenetére
Elvileg az ssd-t is látja, próbáltam ide módban csak a dvd meg az ssd, el is indul a win telepítés, csak marha lassú. Tehát az ssd is megy, csak nem ahci módban.
A másik topicban nem válaszoltak, tehát ha benne va a dvd meg az ssd akkor ahcira állítás után is úgy kellene indulni a telepítőnek mint vinyóval ?
Mod Sub-ZeRo: Azokban már a telepítés utáni beállítások vannak, de sajnos én még telepítés előtt vagyok.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz polonic #48537 üzenetére
Ha hibás a modul, akkor már valszeg 2-3szor végigmegy, akkor szinte biztos, hogy hibát fog dobni.. De amúgy nyilvánvaló, ez így elég időigényes, max ha van lehetőség, akkor estére érdemes elindítani..
Hát így számomra annak tűnik, viszont ha másik foglalatokban meg nem lesz hiba, akkor viszont memóriafoglalat (tehát alaplap) is lehet.
(#48539) Sub-ZeRo : Ezt tudom, ezért kérdeztem, hogy ahci-nál miért kéne ctrl+a-t nyomni? Lestem a lapjához bios-t, egyik sem hoz ehhez kapcsolódó frissítést, de egy próbát megérhet..[link]
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
válasz hackeeeee #48535 üzenetére
A raid, meg az ahci két különboző dolog. Raid-hez minimum 2 vinyó kell, ahci-hoz meg csak 1 kell.
lsc:
Hát esetleg egy bios frissítás, hátha, akkor sem, akkor vagy az ssd-t kellene másik gépban kipróbálni, ha ott jo, akkor a lapnak búcsúztak...(#48537) polonic: Ha 2 modulod van, mindig az első kettőbe érdemes rakni, a könyv is ír róla, hogy oda kell. De lehet hogy a 2-es vagy a 4-s slotod kontakt hibás azért hibázik.
(#48540) hackeeeee: Miért kell neki ctrl+a-t nyomni?
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz hackeeeee #48532 üzenetére
Igen, ezt írták már mások is.
De egyelőre se időm, sem energiám nincs 6-7 óriág egyenként, összesen 14 óriáig tesztelni a modulokat. Majd egyszer.
Közben átraktam a modulokat az 1-3 foglalatból a 2-4-be és az occt teszt pl nem szállt el kékhalállal. Használom tovább a gépet, aztán egyszer majd tesztelek. A memóriára még van bőven garancia, ha az a hibás. -
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg AHCI-nál csak akkor kell gombot nyomni, ha raid-et akarsz létrehozni, nem? Vagy mit választanál ott?
De mondjuk az régen rossz, hogy ha már 4-5mp-t áll ott, ott szinte azonnal tovább kéne mennie.
SATA-s az optikai meghajtó is?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Vanek Eduard
tag
Kedves barátok!
Sajnos Bill szarik a fejemre. Nem hajlandó a dvd-ről setupolni, bár a bios látja. Ha a command.exe ablakát nyitom meg a recovery lehetőségben, akkor sem enged se a c meghajtóhoz, se a d-hez, hogy talán onnan indítsak el valamit. Nem értem. Valaki privátban tudna segíteni, hogy ne fárasszak mindenkit a hülyeségemmel? Az alaplap ASUS M4A88T-V EVO a proci Phenom II x4 3 Black Edition 3,4GHz. Az előző konfigurációban lett feltéve a Win7, akkor működött, most csak recovery módban hajlandó eljutni odáig, hogy nem tud segíteni. Ha a progit teszem be, nem indul el, bootba a rom van megadva. A fent említett sorrendet nem engedi megcsinálni, rögtön a Win7-et akarja indítani, aztán recovery, az előző winXP-t sem tudja visszaállítani mert passwordot kér, ami sose volt, de ezt nem hiszi el, hanem három enter után búcsúzik tőlem.
Lehet,hogy ez nem win7 probléma, de akkor kérlek titeket, mondjátok meg, hova forduljak!
Előre is kösz! -
nagyúr
De, telepítés előtt kell ahci-re, majd a képernyőnél mikor be kell adagolnod neki, ott adod meg az ahci drivert. Meg a trim-et nem felejtetted el az ssd-nél?
-
lsc
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #48529 üzenetére
Tehát akkor telepítés előtt ne állítsam át bioszban ahcira ?
Most próbáltam egy olyat hogy kicsomagoltattam az amd ahci drivert egy pendrivra, ide módban a telepítőből a javítást választottam, akkor van egy illesztőprogram javítása vagy hasonló gomb, ott kerestettem vele, látja is a driver telepítőjét, de ha rámagyek akkor "nem tartalmaz információt a hardverről " vagy valami ilyesmi van, tehát úgysem jó.
Az élet kegyetlen .
-
nagyúr
Azt mondjuk akkor kell, mikor azt választod ki, hogy melyik partíciót akarod a 7-nek. Ott az advanced vagy nem is tudom mi van a bal alsó sarokban.
-
-
lsc
nagyúr
Üdv
A következő a problémám. Az adataimnál lévő lappal akarok telepíteni egy ssd-t, új win7 64-el. Amint ahcira állítom a lapot, beállítom hogy dvd-ről bootoljon, továbbmegy majd bejön egy ahci-val kapcsolatos oldal, itt ctrl-a-val kellene választanom /4-5 mp után továbbmegy ha nem csinálok semmit akkor is/, majd bejön a "dmi pool data " vagy mi képernyő, az lefut majd az alján megáll, nem megy tovább.
Ha csak az ssd van rákötve akkor is ugyanez, ha ide-re állítom akkor tudnék telepíteni, csak marha lassú. Mi lehet a gond ?Az élet kegyetlen .
-
nagyúr
válasz Vanek Eduard #48521 üzenetére
Bios, boot sorrend beállít, majd azt a meghajtót amiben a win7 lemez van az rakod előre, restart, majd egy gombot nyomsz a folytatáshoz, ott lesz egy olyan hogy upgrade, meg valami más, na nem az upgrade kell. Utána kiválasztod a partíciót, törlöd, létrehozod, majd next és oda telepíti a windowst.
[ Szerkesztve ]
-
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
A startup repairral lenne kérdés: új alaplap és proci került a beszerelésre. A win7 (32bit) nem akar elindulni, illetve ez a repair dolog állandóan ellenőriz, de nem tudja megoldani a problémát. Szeretném újrainstallálni az egészet, a dvd-t már be is raktam a gépbe, biosba megadtam a bútolómeghajtót, hátha, de nem engedi, a c-ről akar indulni, és kezdődik az egész elölről.
Valaki megadná nekem lépésről lépésre, hogy mit csináljak? Nem vagyok nagy guru ebben, viszont annál idegesebb
Előre is kösz! -
pr05p3c
tag
válasz Воланд #48519 üzenetére
Kösz a tippeket, majd megpróbálok valamit összehozni. Első körben majd megpróbálom a driver frissítést(mondjuk elég érdekes, mert kb. 1 éve megy a rendszer ezzel az alaplap/win7/hálózati vezérlő kombinációval és eddig nem volt baja). Valamikor megpróbálok időt szakítani a memtest-re is. Egyébként ez a tuner kb. 2 hete került a gépbe(mert az előző meghalt), tökéletesen működik és tv nézés közben nem volt bsod, ugye a tegnapi bsod meg elvileg pont hozzá köthető, pedig éppen nem is ment a tv. Mivel napi szinten használom, ezért előbb megpróbálkozom a szoftveres dolgokkal és csak utána veszem ki.
(ilyenkor utálom nagyon, hogy nincs egy másik gépben, hogy tudjak nyugodtan tesztelni miközben nem maradok gép nélkül... ) -
Воланд
titán
válasz pr05p3c #48510 üzenetére
Win alatt ne tesztelj memóriát, nincs túl sok értelme. Tunert vedd ki a gépből, ha nem fagy, akkor megvan a bűnős, integrált hálózati vezérlőnek meg frissitsd a driverét.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AMD Power
titán
Az mitől van ,hogy néha mikor elindul a gép 60Hz megy a monitor , utána restart és jó lesz (85Hz) beáll.
-
őstag
válasz kraftxld #48513 üzenetére
A Dameon Tools Lite után még megírt egy CD-t. Nyaralási képekkel. és egy ISO-t is kiírt egy másikra.
Az Office Updatek és SP1 meg Tsai után már nem ír CD-t és gondolom majd DVD-t sem
Most már a CD-k is elfogytak. Munkába menet beugrom a Tescoba Verba lemezekért, aztán este teszek még egy próbát. Ha az sem jön össze, akkor búcsúzom tőletek és irány vissza az XP-s világ... ez van...
A MS szerintem nem igazán figyelt minden régebbi (értsd pl. 2005-ben gyártott) hardvereszköz és chipset illesztéséhez. Más tippem nincs. De ezen nem tudok segíteni.Meliora sunt bono inimica
-
kraftxld
félisten
válasz bluemirage #48512 üzenetére
Nem a daemon tools kavar be?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
őstag
válasz bluemirage #48499 üzenetére
Felraktam egy jogtiszta szép, hologrammos lemezről a WIN7 x86-et. Megírt egy CD-t.
Peti örült! Aztán elment aludni.De aztán amint feltelepültek az alábbi dolgok:
Jogtiszta Office 2003
DaemonTools Lite (frissen letöltve)
ImgBurn, Messenger, Avast... szintén frissen leszedve
és jöttek a frissítések ezerrel a NETről, mert ehhez a WIN7-hez még nem volt SP1.Most már újra nem ír CD-t.
Ha fenn vannak a frissítések, akkor nem ír CD-t a WIN7, ha SP1 és társai nélkül használnám, akkor meg igen... Na neeeeeMeliora sunt bono inimica
-
pr05p3c
tag
A hálózati vezérlő integrált, a tuner természetesen nem(legalábbis én még nem hallottam integrált tuneres lapról). Egyébként az alaplap típusa Asus P5Q, a tuneré Asus P7131, ha ez segít valamit. Memóriára én is gondoltam, win alatt stresszprogramokkal teszteltem is egy keveset, nem volt semmi hiba(memtest futtatáshoz meg még nem volt időm).
-
Воланд
titán
válasz pr05p3c #48507 üzenetére
Hálózati vezérlő, tv tuner kártya integráltak, vagy bővítőkártyák?
Ez így vagy hardver vagy driver hiba lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pr05p3c
tag
Akadt egy kis problémám, remélem, hogy jó helyre írok.
15.-én este kékhalálozott a gépem(bad pool header, bluescreenview-val nézve az ndis.sys, ntoskrnl.exe és tdx.sys miatt), másnap nem volt gond. 17.-én megint kékhalál az előzőleg leírt paraméterekkel, következő nap megint semmi. Ma este megint dobott egy bsod-t, de most driver irql not less or equal üzenettel és BSV szerint a 3xHybr64.sys és ntoskrnl.exe miatt. Szóval most van egy gépem ami 2 naponta kékhalálozik és már kezd az idegeimre menni...
Eddig azt sikerült kiderítenem, hogy a 3xhybr64.sys a tv-tuner kártyához, az ndis és tdx.sys a hálózati vezérlőhöz tartozik, és a második bsod után ccleaner-el kipucoltam a registryt is, de úgy látszik hogy az nem jött be. Szóval ha valaki tud erre megoldást, akkor ne tartsa magában -
Воланд
titán
válasz zetecR #48505 üzenetére
Első körben routernek reset, aztán hálókártyadriver frissítés (legyalulás az eszközkezelőből, majd gép újraindít).
-
Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest