Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
lavassa
csendes tag
válasz konfar.dani #5251 üzenetére
Kösz a választ! Próbálkozom még, hátha kevésbé radikálisan is meg lehet oldani, de ha nem marad más, akkor megcisnálom!
Kösz mégegyszer! -
lavassa
csendes tag
válasz Killing #5210 üzenetére
Na, megnéztem a Partiton Wizard home edition nevű programmal. Nem volt hideolva, ez is üres területnek mutatta. Volt viszont a programban egy helyreállítás funkció, az megtalálta a rajta levő adatokat, viszont nem állította helyre. A lényeg nem is az adatok visszaállítása, hanem hogy miért törlődik időőnként a partíció?
Van valakinek valami ötlete? -
lavassa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom, kerestem utána a neten és itt a fórumban is, de nem találtam semmit.Van egy Lenovo R61-es gépem, amiben van egy 160GB-s (gyári) Fujitsu merevlemez. A gépen rajta van a Lenovos gyári partíció, ami kb 10GB, a Windows 7 C: partíciója 60GB-tal meg egy D: partíció az adatoknak. A Windows egy angol 7-es professional x64.
A gond a következő: a D: meghajtó egyszer csak eltűnt a sajátgép alól. A merevlemez kezelő vagy mi pedig szabad területnek mutatja, holott NTFS-re volt formázva és voltak rajta adatok. Egyszer már újraformáztam, egy darabig megint rendben volt, aztán megint free space lett belőle. Spybot S&D-t futtattam, nem talált semmit, ugyanígy a Lenovo hard drive quick test-je sem.
Van bárkinek bármi ötlete?
Kösz!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest