Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
válasz chungee #49373 üzenetére
kb igen. Általában egy rejtet partícióról indít egy ghost programot, ami felülírja az egész rendszerpartíciót, egy olyam lemezképfájlal, ami egy szűz rendszert tartalmaz.
A kérdés az, hogy szándékosan jutott el ide, vagy eleve így indul a gép?
Gondolom nincs a közelben egy pendrive, amin van valami live rendszer. ;-)
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz chungee #49371 üzenetére
Miért a recovery-t indítja?
Azok a képek csak voltak azon a gépen ,pláne, ha a recovery már 1-2 alkalommal felülírta a C: partíció 1 részét, a dokumentumok mappával 1ütt.Ha mákja van akkor másik partíción vannak a képek, de sanszos, hogy a winyó makkant meg, mivel a recovery is hibára fut.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nagyúr
válasz chungee #44906 üzenetére
Hát az ajánlott 20 giga neki, de ez csak maga a rendszer.
(#44907) RootRulez : Az aláírásod.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Krystal_s
addikt
válasz chungee #40791 üzenetére
szia, pár napja nekem is ez volt a kérdésem h miért nem látja ( #40684-tól láthatod milyen válaszokat kaptam ). valószínű h rejtély marad melyik kis hülye frissítés kell neki. én még azokat is leírtam h miket nem tettem fel #40688, miután kérdezték tőlem h nincs-e közte olyan ami kötelező sp1-nek ? hát épp ez az h jó lenne tudni mi a kötelező neki...
értelmes egy telepítő ,mert elvileg az eddigi összes frissítést tartalmazza, hát akkor nem tök mind1 mi volt eddig feltéve ? tegye fel ami annyira kell neki.
a másik,amire kivi lennék, ha vki egy sima win7-et telepít, akkor a WU nem is ajánlja fel az sp1-et ? csak miután már egyesével felnyomta vki az összes frissítést ? -
-
nagyúr
válasz chungee #38009 üzenetére
Asztal jobb gomb, személyre szabás, ott a témára jobb gomb (azt tudod csak menteni, amelyiket használod) és mentés és mentés megosztásra, vagy hogy van.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest