Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
gyenge47 #23721 üzenetére
Szia
"A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne inkább iszonyatos melóval backupolgatni,"
Miért is kellene ezt csinálni? Persze nem illik 13G-s partícióra rakni a win7-et de ha az adott vinyón amin van a 10 vagy 13G partíció még van más partíción szabad hely akkor meg lehet növelni a rendszerpartíció méretét úgy hogy közben egyik partíción se vesszenek el az adatok. Ilyen progi pl.: Paragon Partition Manager. Én is így növeltem meg a rendszerpartíciómat. Az már csak ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Hallod gyenge47!
Én azért óvakodnék felrakni 10-13GB-nyi partícióra a Win7-et. Nekem az XP-m volt 10GB-nyi partíción - és bár igaz, hogy arra a partícióra raktam fel minden más egyéb programot, de még akkor is volt 3-4GB-nyi hely a telepítések befejezése után - , viszont előbb utóbb masszív hely problémákkal fogsz küzdöttem mert, ahogy a progikat frissítettem, fel- és letelepítettem ezt-azt, szóval használtam ruk-cuk megtelt az egész... pedig rendszeresen használok takarító programokat mint pl. EasyCleaner, CCleaner, töredezettség-mentesítek...
Nekem ez a tapasztalatom a többiekével szemben; szerintem nem jó kicentizni a férőhelyet a OP rendszernek - de lehet, hogy tévedek vagy én nem csináltam valamit jól.
-
válasz
Én 20 gigás particiot tartok a sevennek amiből legrosszabb esetben is 8 giga szabad. Program filest egy meglévő nagyobb particióra rakok, amit ugye eleve nem kell backupolgatni, a registry és minden amire a programoknak szüksége van, úgyis a
rendszerpartición van.
A 20 gigásról ghostal csináltam képet, néha ha valami komolyabb van, mint pl.
most az új ati driver frissités, akkor nyomok egy backup frissitést.
Aktív témák
- VPN topic
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- Elden Ring
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest