Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz gyenge47 #23721 üzenetére
Szia
"A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne inkább iszonyatos melóval backupolgatni,"
Miért is kellene ezt csinálni? Persze nem illik 13G-s partícióra rakni a win7-et de ha az adott vinyón amin van a 10 vagy 13G partíció még van más partíción szabad hely akkor meg lehet növelni a rendszerpartíció méretét úgy hogy közben egyik partíción se vesszenek el az adatok. Ilyen progi pl.: Paragon Partition Manager. Én is így növeltem meg a rendszerpartíciómat. Az már csak ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
BenJoe80
senior tag
Hallod gyenge47!
Én azért óvakodnék felrakni 10-13GB-nyi partícióra a Win7-et. Nekem az XP-m volt 10GB-nyi partíción - és bár igaz, hogy arra a partícióra raktam fel minden más egyéb programot, de még akkor is volt 3-4GB-nyi hely a telepítések befejezése után - , viszont előbb utóbb masszív hely problémákkal fogsz küzdöttem mert, ahogy a progikat frissítettem, fel- és letelepítettem ezt-azt, szóval használtam ruk-cuk megtelt az egész... pedig rendszeresen használok takarító programokat mint pl. EasyCleaner, CCleaner, töredezettség-mentesítek...
Nekem ez a tapasztalatom a többiekével szemben; szerintem nem jó kicentizni a férőhelyet a OP rendszernek - de lehet, hogy tévedek vagy én nem csináltam valamit jól.
[ Szerkesztve ]
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
nagyúr
Nekem egy 80 gigás vinyón van külön. Nagyon jól érzi magát rajta.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bobalazs
nagyúr
Én 20 gigás particiot tartok a sevennek amiből legrosszabb esetben is 8 giga szabad. Program filest egy meglévő nagyobb particióra rakok, amit ugye eleve nem kell backupolgatni, a registry és minden amire a programoknak szüksége van, úgyis a
rendszerpartición van.
A 20 gigásról ghostal csináltam képet, néha ha valami komolyabb van, mint pl.
most az új ati driver frissités, akkor nyomok egy backup frissitést. -
félisten
Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest