- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
válasz King Unique #19676 üzenetére
Köszi, nekem nem ilyen volt, a rendes asztalt láttam, az ikonokkal és a beállitott háttérképemmel és az volta a fura, hogy az egér az konkrétan ugrált a képernyő egyik oldaláról a másikra. Nem úgy nézett ki, minta valaki egy egeret huzigál, hanem, mintha, egy érintőképernyős felüleleten össze-vissza tapizott volna valaki.
Lefuttattam egy AVG-t, az talált valamit a memóriában, elvileg kitisztitotta, de nem lettem tőle nyugodtabb. -
totopad
senior tag
Sziasztok! Észrevettem, hogy időnként a Win11-es notim, furán viselkedik, miután magára hagyom 1-2 órára. Korábban is volt ilyen, de ma konkrétan olyan volt, mintha valaki remote/temviewer-errel belépett volna és az egér kurzorja helyett egy nagy fehér placsni -mint amikor az érintőkijelzőket demózzák- volt és folyamatosan mozgott. Megpróbáltam gyorsan újra inditani a gépet, persze nem tudtam, mert folyton visszaváltott az asztalra, ctrl-alt-del jobb alsó sarkával egy pillanatra felvillant, hogy a gépet nem lehet újrainditani, mert valami olyan szöveg jelent meg, hogy más is használja, de nem birtam végigolvasni, mert megint visszaváltott az asztalra. Rögtön nyomtam egy fizikai kikapcsot neki, azóta, normálisan működik.
Lehet, hogy meghackeltek? Vagy mi a franc ez? Utána tudok nézni, hogy mi lehet ez?
-
totopad
senior tag
Sziasztok!
2 laptopom is van, win11-el, az egyiken home van, a másikon pro., a pro-s tegnap már harmadjára dobta fel a 21H2-őt és ugyanúgy le is frissitette a rendszert, mint korábban, de közben a home-osra meg nem hozott semmit. Mi a fene lehet ez?
-
totopad
senior tag
válasz Morgenstern #10925 üzenetére
Nem, standard MS accountom van.
Annyi történt, hogy vettem egy új laptopot, (ez Home-mal jött) amit ugyanazzal az MS accal használok, mint amelyik most újra felajánlotta (ami meg Pro), az új gépen már lefrissitettem mindent, ott is gond nélkül felment a 22H2, ráadásúl ott rögtön feldobta az a frissitési javaslatot. -
totopad
senior tag
Hali, Az mitől lehet, hogy miközben egyszer már felraktam a 22H2-őt, ma megint feldobta a frissitést ugyanarra a verzióra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest