- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Hálózatokról alaposan
- Facebook és Messenger
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz Csorbi #25124 üzenetére
Köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Azonban úgy néz ki megoldódott, mert egy Rendszer visszaállítás és egy korábbi -és nem a legfrissebb(furcsállom)- intel chipset driver felpakolása után megszűntek egyenlőre a billentyűzet problémák.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz Csorbi #25122 üzenetére
Az Eszközkezelőben az illesztőprogramok hibás telepítésére utaló jelek lehetnek. Na ilyenek nincsenek, tehát válaszoltam.
Azonban találtam egy két éves! utalást a HP Hotkey UWP Service szolgáltatás problémáira, lehet nálam is ez lesz. Ebben például azt javasolják, hogy az előző és ne a legfrissebb illesztőprogramot használjuk.
"Az érintett felhasználók különféle megoldásokat javasoltak a HP hivatalos tájékoztatása nélkül. Noha egyesek számára ez a szolgáltatás betöltésének késleltetése működik, az eddig javasolt legmegbízhatóbb javítás a HP-LAN/WLAN/WWAN Switching and Hot Key Service illesztőprogram 8.10.14.1-es verziójára való visszaállításnak tűnik."Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
válasz Csorbi #25117 üzenetére
Az Eszközkezelőben nincs hiba.
Az Eseménynaplóban ha találok bármi negatívra utalót, azzal még nem biztos, hogy tovább tudok lépni, mert ennyire nem vagyok "májer" hogy onnan a Hibák, Figyelmeztetések közül kisakkozzam mi lehet a megoldás.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
HP 840r G4 "lapos". Windows 11 Pro 24H2. Ma frissült erre.
A bejelentkező képernyőn, egy normál felhasználói fiókkal ha jelszóval bejelentkeznék, nem tudok begépelni a jelszót, mert nem működik a fizikai billentyűzet, így csak képernyő billentyűzettel tudom ezt végrehajtani.
Amennyiben admin felhasználói joggal lépek be először jelszó nélkül!, majd logout, csak ezután tudok a normál felhasználói fiókba belépni, addig nem működik a billentyűzet.
Ez a most frissült W11 hibája úgy sejtem...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Na ez valóban érdekes, mert a logika azt mondatja velem, hogy a hibák előferdülései pont fordítva lennének gyakoribbak, azaz a 10600k-s gépnél kelle(ne) ritkábbnak lenniük.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Szerencsém volt, mert a HP laptopnak "BIOS-ba égetett kódja" volt, azzal aktiválta magát az új telepítés után(no fresh), így eddig megúsztam(nem elakajabálni ) azt a sok működési anomáliát amit itt fentebb részletezve lett.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Gondolom úgy értette, hogy akadt már erre példa "MS_isztánban", hogy ha nem volt letiltva az MS eszközillesztők automatice "kergetése", akkor az eltávolítás után "érdekes" módon az újbóli hardverfelismerés már jó meghajtó progit illesztett be.
-
akaido
addikt
válasz -Skylake- #5563 üzenetére
Nemcsak a w10-et, hanem a w8-at is "meg kellett szeretnem" после=posle w7, és az első dolog amit a működő rendszerre felteszek a ClassicShell . Az utóbb időben(2021 szeptemberétől számítva) 6 db Core2Duo kategóriás de teljesen eltérőn konfigurált gépre telepítettem fel a w8-at, és mindegyiken hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
válasz Csupingo #5524 üzenetére
Eddig igen, de még egyetlen külső programot sem toltam fel.
Ezelőtt win 10 volt ugyanezen a gépen, voltak történések vele: Két év után elromlott az akksi, amíg ki nem szedtem, nem kapcsolt be a gép(nyilván nem a Windows hibája).
Aztán kb. fél évig nem működött a touchpad meg a billentyűzet, így USB-s perifériákkal használtam. Egyik rendszerfrissítés után meglepetésként azt jelezte "új hardvereket" talált: az eddig nem működő touchpad és a billentyűzet személyében... Hogy egyem a szívét, emlegettem a felmenőit...majd sima meghajtó program telepítéssel már működtek is.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
akaido
addikt
Egy HP 440 G4 laptopra ma új telepítéssel felkerítettem a Win 11-et. Eddig "eleven" kis jószágként ficánkol i7 7500U proccoson, 8 GB RAM-mal, 256 GB-os SSD-vel. Az Eszközkezelő is hibátlan, bár a Card Readert fel kellett pakolni, meg a "CsipesFeri.Dr.Ájvert". Pár frissítés után nem mutatta azt a három addigi hibát sem.
A GUI-nál eddig az újdonság "varázsa" nyom a legtöbbet a mérlegen, aztán majd meglátom.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...