- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Rendszergazda topic
- Max
- Synology NAS
- Zyxel NAS326
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Kicsipampam #25305 üzenetére
Nálam a Win + lefelé nyíl 1x leteszi az ablakot a Tálcára. (HP EliteBook 840r G4)
-
akaido
addikt
válasz
Csorbi #25122 üzenetére
Az Eszközkezelőben az illesztőprogramok hibás telepítésére utaló jelek lehetnek. Na ilyenek nincsenek, tehát válaszoltam.
Azonban találtam egy két éves! utalást a HP Hotkey UWP Service szolgáltatás problémáira, lehet nálam is ez lesz. Ebben például azt javasolják, hogy az előző és ne a legfrissebb illesztőprogramot használjuk.
"Az érintett felhasználók különféle megoldásokat javasoltak a HP hivatalos tájékoztatása nélkül. Noha egyesek számára ez a szolgáltatás betöltésének késleltetése működik, az eddig javasolt legmegbízhatóbb javítás a HP-LAN/WLAN/WWAN Switching and Hot Key Service illesztőprogram 8.10.14.1-es verziójára való visszaállításnak tűnik." -
akaido
addikt
HP 840r G4 "lapos". Windows 11 Pro 24H2. Ma frissült erre.
A bejelentkező képernyőn, egy normál felhasználói fiókkal ha jelszóval bejelentkeznék, nem tudok begépelni a jelszót, mert nem működik a fizikai billentyűzet, így csak képernyő billentyűzettel tudom ezt végrehajtani.
Amennyiben admin felhasználói joggal lépek be először jelszó nélkül!, majd logout, csak ezután tudok a normál felhasználói fiókba belépni, addig nem működik a billentyűzet.
Ez a most frissült W11 hibája úgy sejtem... -
-
akaido
addikt
válasz
-Skylake- #5563 üzenetére
Nemcsak a w10-et, hanem a w8-at is "meg kellett szeretnem" после=posle w7, és az első dolog amit a működő rendszerre felteszek a ClassicShell
. Az utóbb időben(2021 szeptemberétől számítva) 6 db Core2Duo kategóriás de teljesen eltérőn konfigurált gépre telepítettem fel a w8-at, és mindegyiken hibátlanul működik.
-
akaido
addikt
válasz
Csupingo #5524 üzenetére
Eddig igen, de még egyetlen külső programot sem toltam fel.
Ezelőtt win 10 volt ugyanezen a gépen, voltak történések vele: Két év után elromlott az akksi, amíg ki nem szedtem, nem kapcsolt be a gép(nyilván nem a Windows hibája).
Aztán kb. fél évig nem működött a touchpad meg a billentyűzet, így USB-s perifériákkal használtam. Egyik rendszerfrissítés után meglepetésként azt jelezte "új hardvereket" talált: az eddig nem működő touchpad és a billentyűzet személyében...Hogy egyem a szívét, emlegettem a felmenőit...majd sima meghajtó program telepítéssel már működtek is.
-
akaido
addikt
Egy HP 440 G4 laptopra ma új telepítéssel felkerítettem a Win 11-et. Eddig "eleven" kis jószágként ficánkol i7 7500U proccoson, 8 GB RAM-mal, 256 GB-os SSD-vel. Az Eszközkezelő is hibátlan, bár a Card Readert fel kellett pakolni, meg a "CsipesFeri.Dr.Ájvert". Pár frissítés után nem mutatta azt a három addigi hibát sem.
A GUI-nál eddig az újdonság "varázsa" nyom a legtöbbet a mérlegen, aztán majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest