Hirdetés
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nyilván az, meg most nem Windows 11 Insider Preview verziót fog letölteni és telepíteni a Windows Update, hanem azt ami hivatalosan megjelent (első) véglegesként (22000.194).
Egyébként meg nem feltétlen másoktól kellene várni a választ, hogy a saját hardverkonfiguráción és szoftverkörnyezetben mehet-e az upgrade vagy sem, lesz-e esetleg gond vagy sem, hanem értelemszerűen eldönteni és kipróbálni, ahol bár lesz utána korlátozott ideig (kb. 10 nap) visszaállási lehetőség Windows 10-re de biztos ami biztos alapon upgrade előtt (és amúgy is) javasolt rendszermentést készíteni, stb. Vagy ha mindez ekkora kérdés és esetedben jelenleg nem létszükséglet a Windows 11-re váltás, akkor másik lehetőségként értelemszerűen maradni Windows 10-en, ami 2025-ig amúgy is opció és nem feltétlen kell most azonnal váltani. -
Imre9211
aktív tag
Nekem is ez volt már lassan egy hete. Nekem is Ryzenem van. Nyugodtan válts ha gondolod. Bár ha semmi bajod a 10el akkor igazából csak azért mert 11 nem muszáj. Nekem semmi bajom a 11el. Eredeti win10ről upgradeltem.
Mintha gyorsabb is lenne a tálca, meg a böngészés. Olyan gördülékenyebb feeling. Office-t nem használok, arról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
-
BiP
nagyúr
Személyes vélemény: dolgozós gépen én kivárnék.
Alapelv: ami jól működik, azt ne változtasd meg.
Annyira talán nem sürgős a váltás. Lehet, hogy jól menne, de előfordulhatnak a legelején kompatibilitási problémák. Szóval nem erőltetném.Amúgy arra tippelek, hogy jó eséllyel működne, bár én VNC-t használok, nem a beépítettet, azzal nem volt semmi változás.
-
arcitec
addikt
Úgy tűnik NEM elég, mert az enyémben is van Z390 M Gaming és a jelen állás szerint,kellene bele a modul, csak csatlakozási lehetőség miért lenne elég? Na meg hogy jön ide a proci, ehhez a TPM problémához? U.I És igen, égen földön nincs elérhető modul jelenleg.
Nem gondolnám, hogy enélkül ne tudna működni a win11. Nonszensz.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Vírusirtó topic
- Delta Force (2024)
- AliExpress tapasztalatok
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest