- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
válasz isti732712 #12857 üzenetére
Sajnálom Nekem hibátlan azóta. Volt ma is h több mint egy órát állt a gép és utána is pöccre ment minden.
[link] <-----Ez csak egy példa, most nincs időm nagyon feltúrni a microsoftot de ezen a helyen nézzél szét akkor vagy érdeklődj, de mindenképpen jelezd.
Bízzunk benne hogy majd egy win update megoldja. Nekem elég volt az explorer.exe restart.
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
aktív tag
válasz Atomantiii #12847 üzenetére
Igen Sőt elsőre nekem még szarakodott picit, de ki be kapcs óta tökéletes minden tegnap óta. Volt ma hogy több mint 1 órát állt a lapos és utána is pöccre indult minden a desktopról.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
aktív tag
Jelentem megoldódott a probléma a video alapján. Annyi hogy ctrl+shift+esc, feladatkezelő, azon belül részletek, ott jobb klikk az explorer.exe-re, feladat befejezése(nekem valamiért két explorer exe is volt egymás alatt de mindkettőt kilőttem) aztán vissza a feladatkezőbe, új feladat futtatása, begépelitek a mezőbe hogy explorer.exe alul kipipálod hogy rendszergazdai jogosultsággal futtassa, ok, és kész is.
-
Imre9211
aktív tag
[link] <---------Azt hiszem ez megoldja. A retkes explorer exe lehet a ludas de még nem próbáltam ki.
Egy jó 20perc múlva nyilatkozom.
-
Imre9211
aktív tag
válasz Atomantiii #12829 üzenetére
Igen úgy néz ki mintha megfagyott volna a rendszer, de közbe nem, mert egyébként azt elfelejtettem említeni az előbb hogy ha pl a tálcára lerakva hagyok valamit azzal nincs gond akkor sem ha nincs használva éppen a lapos sokáig, csak megy.
De a desktop viszont az lehal ilyenkor mindig egy kis ideig. Lehet majd egy update megoldja nem tudom...(semmi felesleges progit nem használok ami bekavarhat v bármi köze lehet ehhez. Patent a rendszer nem szemetes)
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!
(Friss, naprakész Win 11 home, Asus TUF Gaming laptop)
Találkozott már itt valaki olyan problémával hogy az asztali ikonok nem reagálnak a kattintásra(megnyitásra). Értem ezalatt hogy mondjuk egy kb 5-10percig nincs használva a laptop akkor csinálja ezt. Utána várok egy olyan 5-6 másodpercet, és megint működik minden rendesen. Illetve ha ugye használom a gépet. De aztán ha megint üresjáratban van, vagyis nincs használva megint nem csinálnak semmit az ikonok ha meg akarom nyitni valamelyiket csak úgy egy 5-6 másodpercel később ha megint próbálkozom.
Érdekes egy delay ez vagy bug vagy nem tudom. Nincs valakinek ötlete ez mitől lehet?
-
Imre9211
aktív tag
Nekem is ez volt már lassan egy hete. Nekem is Ryzenem van. Nyugodtan válts ha gondolod. Bár ha semmi bajod a 10el akkor igazából csak azért mert 11 nem muszáj. Nekem semmi bajom a 11el. Eredeti win10ről upgradeltem.
Mintha gyorsabb is lenne a tálca, meg a böngészés. Olyan gördülékenyebb feeling. Office-t nem használok, arról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
aktív tag
válasz King Unique #4615 üzenetére
Igen benéztem. A 10et szerettem volna visszaállítani de így ugye a stabil 11verzió állt vissza. Ami jelenleg a 21H2. Ki is léptem az insider programból.
Ami érdekes, hogy most mennek ezerrel a játékok. Ki érti ezt? (mert hogy tegnap amiatt lettem insideres)
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
aktív tag
Üdv. Vissza szeretnék térni windows 10re, és ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit.
Ugye a 11ben van lehetőség visszaállításra a windows egy korábbi verziójára, és van is egy windows.old mappa a c-n.
Jelenleg insider buildet vagyok kénytelen használni mert bizonyos játékok nem működtek az alap frissítéssel.
Emiatt szeretném azt kérdezni hogy ha visszaállítok a rendszeren belül, akkor a korábbi windows10-emet kapom vissza, vagy csak az alap win11 buildet?
(eredeti win10 home-ról updateltem 2napja)Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissítettem 10ről miután felajánlotta néhány nappal ezelőtt az update-t(windows 10 home volt)
A laptop megfelelt a követelményeknek természetesen, és a win11-el sem volt semmi gond mindaddig ameddig az Assassins Creed Vallhallával szerettem volna játszani. Ugyanis az alap build-el nem hajlandó elindulni.
Ekkor frissítettem a legfrissebb insider bulidre(22483) és gond nélkül megy már. Csak ugye ezek elvileg instabil verziók, bár én nem találkoztam még semmi problémával pedig próbálkoztam sok mindennel h legyen
*
A kérdésem annyi lenne, és előre is bocs a láma kérdésért, hogy az insiderek is ugyanúgy kapnak frissítéseket? Mert igazából csak az AC miatt van fenn, az pedig hibátlan mint előtte 10en volt.Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest