- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Atomantiii #22333 üzenetére
Csak arra emlékszem hogy (sok webes leírással ellentétben) nagyon egyszerű volt. Egy listát mutatott a win hogy melyek a telepített inkompatibilis driverek, meg kellett ezeket keresni az eszközkezelőben és törölni kellett. Pl régi Nokia Symbian telóhoz adott driverek és hasonlók. Utána restart és már be is volt kapcsolva a HVCI.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atomantiii #22330 üzenetére
Szerintem tegyél eleget a HVCI követelményeinek, lehet beszigorítottak.
-
roseA580
junior tag
válasz Atomantiii #22325 üzenetére
Mivel kíváncsi vagyok a videók élő feliratozására ezért én kifogom próbálni, de azért előtte lementem a rendszert!
[ Szerkesztve ]
-
válasz Atomantiii #22312 üzenetére
Lehet nálad nem zöld az oprendszer sorában levő 4 tulajdonság? Azokat már win10-en is illett beállítani helyesen hogy mind zöld legyen. Egyébként a 1882 egy opcionális előnézeti frissítés (kb5043178) felesleges feltenni. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
roseA580
junior tag
válasz Atomantiii #22319 üzenetére
Szia!
És vajon a "Test Mode" megmaradt?
Én mindig bekapcsoltam aláíratlan driver esetén.
Ui:Természetesen "hivatalos" helyre nem ajánlom. (ahogy oda az aláíratlan drivert sem)
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #22321 üzenetére
Szabad folytatni a kutatást, nekem ez a 2 percem volt rá.
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #22319 üzenetére
msfn fórumon valaki a linkelt cumóval megoldotta.
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #22317 üzenetére
Gyors keresés (24h2 unsigned driver kulcsszavakra), és azt találtam, hogy ez biza változott.
Ezt ajánlották áttanulmányozni.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Atomantiii #22315 üzenetére
Gépház, speciális indításra rákeresve? Régebben ott is meg lehetett találni. Win 11-nél.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #22312 üzenetére
Közben keresgéltem, hogy mit lehet tenni, írnak egy ilyet, hogy adjam ki cmd-be:
bcdedit /set nointegritychecks onDe erre azt mondja, hogy An error has occurred setting the element data.
Az értéket a Biztonságos rendszerindítás házirend védi, ezért nem módosítható és nem törölhető. -
Csupingo
veterán
válasz Atomantiii #13523 üzenetére
Esetleg próbáld ki, hogy kapásból 11-et telepítesz, nem 10-et frissítesz, hátha akkor nem lesznek ilyen gondjai.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #13523 üzenetére
Megnéztem a másik gépen is, hogy van beállítva (a két PC teljesítménye ugyanaz), annyi a különbség, hogy ott a jelenleg lefoglalt memóriára 2304 MB-ot ír ellenben az előzőhöz képest, mégis kevésnek véli.
-
Met
nagyúr
válasz Atomantiii #13216 üzenetére
De ez csak arra a munkamenetre lesz érvényes nem? Már ha egyáltalán használ.
De következő gépbekapcsoláskor újra úgy töltődik be amikor lassú."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Atomantiii #13211 üzenetére
1-2 kulcsszót tudnál írni mire keressek?
Nem találtam neked válasz postot amiben a megoldás lehet"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #13211 üzenetére
Most pl rámentem a windows intézőre és nem is reagált rá jó pár mp-ig majd utána két ablakban is megnyílt.
-
Met
nagyúr
válasz Atomantiii #13208 üzenetére
Máshol még nem tűnt fel lassulás, de majd nézem.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #12911 üzenetére
Szuper, én 10-el kaptam anno, első mozdulattal ledaráltam, feltettem újra (ezek a progik nem mentek fel), hibátlanul frissült 11-re nemrég.
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #12909 üzenetére
Dell lapos van itt, ezeket a Dell-el kezdődő programokat rendszerbuherátornak tekintem, ezért szándékosan nem kerültek fel a rendszerre. Úgy látszik jó döntés volt, cserébe minden működik
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #12903 üzenetére
Közben mégis visszajött, hogy nem reagál azonnal ha rámegyek valamire, de úgy tűnik azután, miután felfrissítettem a Dell SupportAssistot és felrakta a Dell Support OS Recovery Plugint.
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
aktív tag
válasz Atomantiii #12847 üzenetére
Igen Sőt elsőre nekem még szarakodott picit, de ki be kapcs óta tökéletes minden tegnap óta. Volt ma hogy több mint 1 órát állt a lapos és utána is pöccre indult minden a desktopról.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
aktív tag
válasz Atomantiii #12829 üzenetére
Igen úgy néz ki mintha megfagyott volna a rendszer, de közbe nem, mert egyébként azt elfelejtettem említeni az előbb hogy ha pl a tálcára lerakva hagyok valamit azzal nincs gond akkor sem ha nincs használva éppen a lapos sokáig, csak megy.
De a desktop viszont az lehal ilyenkor mindig egy kis ideig. Lehet majd egy update megoldja nem tudom...(semmi felesleges progit nem használok ami bekavarhat v bármi köze lehet ehhez. Patent a rendszer nem szemetes)
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Geth
veterán
válasz Atomantiii #12819 üzenetére
Én a hét elején húztam fel a melós lapost 10-ről 11-re.
Minden hibátlan (najó, egy tűzfalszabályt meg kellett simogatni a melós védelem miatt).
Ilyen ez a popszakma, nem jöhet be mindenkinek -
Krystal_s
addikt
válasz Atomantiii #12207 üzenetére
és Geth
Köszönöm. -
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #12163 üzenetére
Bár valószínűleg nem a VSS hiba miatt indul újra, mert korábbi napokban is írta a hibát az eseménynaplóban, amikor nem indult újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest