-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#02260224 #19798 üzenetére
Szervezeteknél jellemzően Education vagy Enterprise vagy olyan Pro licensz van ami nem bioson keresztül működik. Mert 100 db egyedi licensz jóval drágább lenne. Ezért OS nélküli gépet vásárolnak és a céges licenszet teszik rá. Ami nyilván reinstallkor eltűnik, a licenszgazdának kell újra aktiválnia.
-
-
-
Geth
veterán
válasz
#02260224 #19379 üzenetére
Attól függ, én például így szoktam ezt a problémát megoldani.
Ha nem teszel keresztbe egy darab szalmaszálat se, akkor az egyszerúség kedvéért mondjuk azt, hogy kötelező.#19376 t72killer: 5 parancs 3 perc? Akkor még sokkal többet nyernél egy erre való megoldással, mint gondoltam. Btw, a parancsok között vagy malmozol, hogy az előző parancs lefusson (több, mint 3 perc időd megy el), vagy mást csinálsz, de akkor üresjárat lesz, ha nem csíped el pont a végét az előző parancsnak. Utóbbi "benchmark" szempontjából nem túl előnyös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest