- Microsoft Excel topic
- Facebook és Messenger
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stifi82
aktív tag
Neked van arra lehetőséged, hogy 1000mbit/s Lanon átlöj eifin tvre 4k filmet? Jön e akadás mentesen. Mert nekem csak olyan t-homos routerem van ami csak 100 mbit/s tud.
Hiztam meloból egy olyan routert ami tudja az ac szabványt 5 ghz-en ment a 4k gond nélkül a laptop tv között wifin. Csak sajnos a Lanja ennek a hozott routernek 100 mbit/s volt. Mert akkor lehet veszek ely olyan routert ami tudja az 1000 mbit/s. Volt egy xioami 3g eladtam nem gondoltam higy szükségem lesz rá. -
stifi82
aktív tag
Vidd vissza ( vedd meg az enyémet) de ettől én is tartok hogy eladom. Utanna hogy tud az új tulaj regisztrálni rá. Ezt sehol nem irják le lehet kiszedem a vinyot eladom külön a nas részt falhoz b.....m. Nekem ezek a NASok lassuak mind egy nagy előnyét látom el tudom ugy dugni a 10 hónapos gyerek elől higy azt majd nem rantja le nincsen szem elött neki.
Például hogy kapcsolod ki ezt a my home-ot? Van valami jó kezelő felület hozzá? -
Celtis
veterán
Én nem ismerem, de esetleg RTFM? My Cloud Home reset gomb.
Vagy ha az a gondod, hogy valaki már kipróbálta, ne foglalkozz vele. Van rá garancia, aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest